2777
2789

باشگاه میرم بعضی وقتا پروژه میگیرم واسه سرگرمی کار میکنم

ولی باز کلی وقت اضافه میارم

از وقتی ازدواج کردم نمیدونم چرا دوستام رابطشون باهام مثل قبل نیست نمیشه گفت بخاطر متاهل بودنمه چون وقتی شوهرم دوستم بود هم ما همش باهم بودیم

الان باهام چپ شدن همشون

بعد میگن چرا اینقدر با خودت ور میری از بیکاری میرم تو سالن دیگه مجبورم یه کاری بکنم دیگه

تا شب که شوهرم بیاد باهاش برم کافه ای جایی

چقدر زندگی روتینه خسته شدم

راست میگن هیشکی از زندگیش راضی نیستا...

حالا من بر عکس تو دوست دارم روز بجای 24 ساعت 40 ساعت کش بیاد بتونم به کارام برسم به خودم برسم

یا سر کارم یا آشپزخونه

هیچ وقتی برا خودم ندارم به خودم برسم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب باشوهرت میری کافه خدایی😐شوهرت نمیگه خستمه این چ کاریه وا کن پول الکی خرج نکن 

شوهر من بهش بگم فک. میکنه ایستگاه کردم🤣🤣میگه ول کن همونو تو خونه درست کن بخوریم حال کنیم پول بدیم بعدم خستمه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شب باشوهرت میری کافه خدایی😐شوهرت نمیگه خستمه این چ کاریه وا کن پول الکی خرج نکن شوهر من بهش بگم فک. ...

اره از وقتی هوا خوب شده هرشب میریم بیرون

اخه خودش میدونه من صبح تا شب تنهام کلا هم عادت داره قبل از منم هرشب با دوستاش بیرون بود بعد از کار

راست میگن هیشکی از زندگیش راضی نیستا...حالا من بر عکس تو دوست دارم روز بجای 24 ساعت 40 ساعت کش بیاد ...

اخه ما دو نفریم زیاد خونمون بهم ریخته نمیشه

همش هم غذای رژیمی باید درست کنم زیاد طول نمیکشه🫠

اخه ما دو نفریم زیاد خونمون بهم ریخته نمیشههمش هم غذای رژیمی باید درست کنم زیاد طول نمیکشه🫠

خوشبحال میگی دونفری.... بیا خونه مارو ببین ماهم دونفری شوهرم از صبح تا شب نیست اما تا میاد هنه جا میترکه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اخه ما دو نفریم زیاد خونمون بهم ریخته نمیشههمش هم غذای رژیمی باید درست کنم زیاد طول نمیکشه🫠

ما هم دو نفریم

ولی بیشتر تایم زندگیم رو سرکارم 7 تا 11 شب وقت دارم تو خونه باشم اونم مشغول آشپزیم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خوشبحال میگی دونفری.... بیا خونه مارو ببین ماهم دونفری شوهرم از صبح تا شب نیست اما تا میاد هنه جا می ...

نه من شوهرم چون مامانش وسواسی بود خودشم مرتبه خداروشکر😂

نه من شوهرم چون مامانش وسواسی بود خودشم مرتبه خداروشکر😂

ن من چون ننش بویی از نظافت نبرده بود خودشم همینه میرفتیم خونشون داغون بود اصلا شعور نداشت خانواده عروسش بار آدل اومدن یه جارو می‌کشید خوبه دختر گنده هم داشت