2777
2789
عنوان

امروزفهمیدم بچم دختره🩷🩷💖💖

7487 بازدید | 199 پست

نه داداش دارم نه بابا همیشه دوس داشتم ی مردپشتم باشه نشد...خدا هیچ جا با دلم راه نیومدهمه زندگیم ازبچگی سختی کشیدم

میدونم ناشکریه میدونم لیاقت مادرشدن ندارم حالم خیلی بده ازاین به بعدقراره تیکه بشنوم همیشه

شوهرم خیلی خوشحال شده که دختره ازاولم دختردوس داشت ولی من هنوزکنارنیومدم خداکنه فقط امروزباشه چون نمی خوام ناشکریم بیشترازیک روز ادامه دارباشه دعاکنید برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا تاپیک ایتارتر را نخون لطفا

استارتر بدبختی ما منتظرها را نکشیده نمیدونه داره چی میگه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

عزیزم خدا بهت ببخشه نی نیتو ناراحت نباش انشالله بعدی پسر بشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

میدونی تو هیچوقت اینا رو نداشتی ولی کاری کن دخترت داشته باشه اون هم به عنوان بچت دوس داره مادر داشته باشه جوری نشه تو هم مادرش ازش بگیری😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

وای چه خوب که دختره من آرزومه یه دونه دختر داشته باشم😍

ایشالا سالم به دنیا بیاد بچه ی بعدی پسر بشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه