2777
2789
بعد ببخشی از وقتی خوردم سینه هام به شدت درد میکنه؛ قفسه سینه ام جوری که حس میکردم داره میترکه؛ یا دا ...

قفسه سینت عادی نیست بخاطراسترسه ریلکس باش ولی درد سینه و یه مقدار بی حالی،کمردرد و دل درد و افت فشار طبیعیه عزیزم،نگران هیچی نباش،حالا باز شما قرص خوردی تاپیک منو ببین چه وضعی دارم🫠🥲😂

قفسه سینت عادی نیست بخاطراسترسه ریلکس باش ولی درد سینه و یه مقدار بی حالی،کمردرد و دل درد و افت فشار ...

🤦من نباید تا چند مدت پریود بشم برای همین خوردم؛ یعنی دارم جلوی پریود شدنم میگیرم؛ حداقل ده روز دیگه نباید بشم خدا کنه زود تموم بشه خیلی اذیت دارن میشم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نشی عزیزم زیرنطر دکتر خوردی؟

اره دکتر در جریان هست؛ یه مشکلی دارم نباید فعلا پریود بشم حداقل تا ۱۰روز دیگه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
عزیزم تونستی منم راهنمایی کن تو تاپیکم،ایشالا زودتر مشکلت حل شه نگران نباش اصلا

بهت پیام دادم اونجا گلم بنظرم استرس باعث میشه عقب بندازه گلم حالا بخاطرک خیالت راحت باشه یه تست بگیر