2777
2789
عنوان

گذشته شوهرم عذابم میده

1003 بازدید | 45 پست

دوسال پش ازش جداشدم ولی اون کلا بیخیالم نشد عین بچه ها گریه میکرد دیگه دیدم که درست شده اخلاقش چندماه پیش زنش شدم همه کاربرام میکنه خداروشکر عالیه همه پی ولی متاسفانه تواون دوسال دوست دخترداشته و حتی رابطه هم داشته خودش گفت و گفتش همه اونا ازسر اجبارو نیازبوده من نبودم روزی بفکرت نباشم اگه تورو نمیخواستم خب جداشده بودیم بیخیالت میشدم میرفتم سراغ یکی دیگه .میدونم دوسم داره ولی عذابم میده اینکه باکس دیگه بوده لذت برده اینکه چندنفرو لمس کرده .بعد چندماه هنوز نتونستم کناربیام بااین قضیه چیکارکنم من؟پیش مشاورم رفتم گفت ببین تو زنش نبودی توزندگیش نبودی پس حق داشته هرکارب کنه امکان داشته ازدواجکنه پس تورومیخواسته که بعد دوسال بیخیالت نشده 😭😭😭😭بخدا انگار توبرزخم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته هرکس یه خودش مربوطه

قبل ازاینکه بهش برگردی باید فکرشو میکردی که نمیتونی با گذشتش کنار بیای

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

حالا دیگه ازدواج کردی خودتو عذاب نده.قبلش باید فکراتو میکردی

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

اگر نمیخوای باز زندگیت خراب شه، حداقل جلو شوهرت خودتو بزن به بیخیالی،سرش غر نزن که دوباره رفتارایی که قبلا باعث جداییتون شده رو انجام بده.فراموش هم نمیشه ولی با گذشت زمان و خودتو بیخیال نشون دادن برات درد آور نیست دیگه