2777
2789
عنوان

یعنی چه طلاها رو بزاریم خونه پدر😕

740 بازدید | 60 پست

مگه برای ما نخریدن مال ماست دیگه

یا میگین کادوی عروسی میدن🫤 خب از قبل مال تو بوده چطور کادوی عروسی میدن چیزی که مال خودته رو

من نامزد کردم نمیدونم رسممون چطوریه ولی با نامزدم حساب کرده بودیم روی طلاها برای خونه این تاپیکو خوندم دلم خالی شد 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی میگفت طلاهای مجردی رو بزاریم بمونه خونه پدر یا ببریم با خودمون خیلیا نوشتن آره ما هم نمیبربم میم ...

نه طلاها برای خود دختره منظورشون اینه ببری خونه شوهر ممکنه طرف برداره بفروشه یا بگه خرج زندگی مشترک کن میذارن خونه پدر از شر شوهر در امان باشه😂

نه طلاها برای خود دختره منظورشون اینه ببری خونه شوهر ممکنه طرف برداره بفروشه یا بگه خرج زندگی مشترک ...

نه بابا خیلیا میگفتن موند برای خود پدر و مادر 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

یکی میگفت طلاهای مجردی رو بزاریم بمونه خونه پدر یا ببریم با خودمون خیلیا نوشتن آره ما هم نمیبربم میم ...

البته تا اون موقع خرج شده مطمئنم

چیز زیادی هم نیست

گور بابای غم، من میرسم به چیزی که لایقم

من کلا بر نمیتابم شوهرم بخواد به طلاهای مجردیم چشم داشته باشه حالا برای هر چی چه خونه چه ماشین چه کار و...

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.