برای خانواده همسری که خیلی باهات تعارف دارن و اینکه خواهر شوهراتو دعوتشون میکنی چون آقایون و پسراشونو دعوت نکردی بهونه میارن کنسل میکنن و اینکه مادرشوهر از همه بدتر همیشه طرفدار دختراشه اگر هر مهمونی و روضه از اقوامش باشه بدو بدو میره بنظرتون من باید چیکار کنم الان پنجشنبه خواهر شوهرم مهمونی گرفته و خب میخوام برم اما نمیدونم چطور رفتار کنم باهاشون که بفهمن کارشون اشتباه بوده البته همسرم هم خیلی باهاشون بحث کرده سر این موضوع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتون باهاشون مستقیم صحبت کنین بخدا هیچی مثل حرف موضوع رو حل نمیکنه ...بهشون بگین ما الان یه خانواد ...
مادرشوهرم قرص اعصاب میخوره و سن شم رفته بالا پدرشوهرم فوت شده و اینم چسبیده به دختراش توی یک ساختمون با مادرشوهرم زندگی میکنم هی به همسرم میگم بیا ازشون جدا شیم میگه بخاطر مامانم اینجام البته که داداششم توی ساختمون ما هستن مامانش اصلا به ما نیاز نداره دورش پره
مهمونی منو کنسل کردن فقط بخاطر این که مهمونی زنونه بود آخه نوه هاشونم خیلی شر و شیطون رو مخن من نمیت ...
خب ببین حقیقتا من خودم بچه ندارم،اما اطرافیانمو میبینم بدون بچه هاشون جایی نمیرن ،چون مردا هم درست بلد نیستن بچه رو نگه دارن همش استرس و ترس میمونه تو دل مادر