2777
2789

چیکار کنم؟ دستشویی بزرگم میره خودشو نمیتونه بشوره تو خونه بلده تمیزم میشوره اما اونجا با شلوار نمیتونه

کسی بوده شرایطش مثل من باشه تازه یه هفته بود خودش میمونه مدرسه الانم که اینجوری میکنه

معلمش میگه بمون مدرسه اخه تازه راحت شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دستمال مرطوب بدی خودشو با اون پاک کنه بعد دستشو بشوره چی؟بعد اومد خونه بشورش تا یاد بگیره

چند سالشه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اگ دستمال مرطوب بدی خودشو با اون پاک کنه بعد دستشو بشوره چی؟بعد اومد خونه بشورش تا یاد بگیرهچند سالش ...

۵ سالشه تازه رفته تو شش سال نیمه اولیه همین کارم گفتم انجام بده ولی گوش نمیده خوشش نمیاد با دستمال

همین کارم کردم که رسید به اینکه خودش میمونه گریه نمیکنه الان ولی همش میره دستشویی الان

بخاطراسترسشه. من بااینکه 20 سالمه باز این مشکلودارم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
اره فک کنم نمیدونم چیکار کنم بمونم مدرسه ام بد عادت میشه اخه

ببین باید مراحل رو رعایت کنی نمیشه یهو تنهاش بذاری

اول اگ تو کلاس نشستی بعدش برو تو حیاط بشین بعد یه روز در هفته رو نباش هفته بعدش بکن دوروز همین طور ادامه بده تا اینجور یاسترس نگیره باهاش صحبت هم بکن بهش اطمینان بده همیشه کنارش هستی بچه تا مادر از جلو چشمش دور بشه فکر میکنه رهاش کرده به لحظه خودتو بذار جاش درکش میکنی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه