خواهرشوهرم دخترش دستش شکسته بود آوردنش استان برا درمان خودشون روستان وقتی شوهرم خونه بود پسرش جیک نمیکشید دیروز نهار اینجا بودم خدا شاهده پسرش یه کارایی کرد و من اینقد حرص خوردم گریم گرفت برنجو ریخت رو سفره و زیر سفره با پا رفت توش شیرینی گذاشتم جلوشون تف کرد داخلشون همشو با جعبه انداختم تا کمر سرشو کرده بود تو لباسشویی شوهرم زنگ زد مامانش چون همسایه اونان گفت خدا شاهده دم در باشن نمیذارم بیان اینجا با این بچش عصابمو زنمو خراب کرده خونه رو به گند کشیده یه پارچه دوغو ریخت رو فرش آشپزخونم مادرشوهرم گفت این بچس تقصیر شماست شوهرم گفت تقصیر مامانشه نه من انگار دهنشو بستی هیچی نمیگه دیگه اجازه نمیدم بیان اینجا اونم بدش اومد گفتم بدرک آرامش خودم مهمتره
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا همین بچه رو میبینی؟اگه به عنوان مشاو یا معلم یا کادر خانه بهداشت یا روانشناس مدرسه به پدرمادرش بگی ببرین یه ویزیت بشه میگن واه ووه پسر بچه باید شیطون باشه شما برچسب میزنین
شیطنت با اختلال رفتار خیلی فرق داره بخدا
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بنظرم کارتون زیاد خب نبوده اون بیچاره مجبور بوده بیاد خونه شما از سر دلخوشی نیومده من همیشه به کسایی که از سر بیماری میان خونم خیلی دلم میسوزه ودلشونونمیشکنم