2777
2789
عنوان

شوهری که عرق میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 27 پست
وا مگه چه مشکلی داره حالا بزار بخوره دیگه

ترامپ با داشتن فرهنگ سانتال مانتال غربی و قدرت سیاسی ک داره به پسرش براون گفته بود ماریجوانا نکش و الکل نخور بعد ما اینجا میگیم ایراد نداره 

خود ترامپ هم از داداشش ک بیزینس من بوده تعریف میکرد ک الکل در درازمدت چه افتضاحی در زندگی  برادرش بوجود اورده 

ترامپ با داشتن فرهنگ سانتال مانتال غربی و قدرت سیاسی ک داره به پسرش براون گفته بود ماریجوانا نکش و ا ...

این مسئله چه ربطی به ترامپ دارع ترامپ ک.صخله مگه چه ایرادی داره ادم تفریحی بخوره یعنی باید زندگیشو سر ی الکل بهم بزنه اونم تفریحی؟

اگه قرار باشه الگومون ترامپ باشه باید بقیه چیزاشم باشه دیگه.‌‌...

کابریم تعلیقه .از سال 90اینجام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه کمک کن بعد همکاری نمیکنه؟ خیلی رک بشین باهاش حرف بزنبگو جادو بلد نیستم ک تاخودت همکاری نکنی اتف ...

اخه مشکل همینه بهشم گفتم ازم خواستی کمکت کنم منم کاری که از دستم بر میومد انجام دادم خودت نخواستی

من به عنوان یه مرد میگم که احتمال اینکه کلا بذاره کنار یک درصده،ممکنه یه مدت نخوره ولی اینکه کلا دور ...

نمیتونم هرچی با خودم کلنجار میرم واقعا این موضوع ناراحتم میکنه

این مسئله چه ربطی به ترامپ دارع ترامپ ک.صخله مگه چه ایرادی داره ادم تفریحی بخوره یعنی باید زندگیشو س ...

ترامپ مثال زدم به عنوان فردی ک در زندگیش این موارد عادی و نرمال بوده اما با دیدن عواقبش روی مغز و بدن چنین صحبتی کرده 

نگفتم الگوی مطلق بگیریم 

گفتم صحبت ها و تجارب دیگران بشنویم

[QUOTE=359556134] باشه ولی کسی که تفریحی بخوره مشکلی براش پیش نمیاد انقد سخت نگیرین همچیو به ]

متوجه صحبتم نشدید 

گفتم دلیل پزشکی داره و البته در کنارش اجتماع شناسی 

دلیل پزشکی هم زمان خاصی رو درنظر نگرفته طرف میتونه با یکبار خوردن هم به بدنش اسیب بزنه و البته ک کی میتونه تضمین کنه در اینده تبدیل به اعتیاد نشه؟ 

دلیل اجتماع شناسی اش هم زمان خاصی نداره طرف میتونه با یکبار خوردن هم کنترلشو از دست بده و کار اشتباه در  اجتماع انجام بده و همجنین دیگران رو ترغیب کنه و دیگران به علت سطوح عقلی متفاوت دچار عمل اشتباه بشن

اگه واقعا حرف من براش ارزش داشت و مهم بود نمیخورد میگفت حالا نخورم میمیرم

حرفت براش ارزش داره گلم ولی سخت نگیر عزیزم تو جمع مردا که میشینه حالا ی پیکم بزنه طوری نیس که

کابریم تعلیقه .از سال 90اینجام