2777
2789
عنوان

شوهری که عرق میخوره

359 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها دیشب شوهرم عرق خورده بود من واقعا با این مار اذیت میشم هرچی میخوام خودمو قانع کنم که رفتاری نشون ندم نمیتونم اصلا باهاش حرف نمیزنم 

دلم نمیخواد نگاهش کنم دست خودمم نیست

خودش ازم کمک خواسته بود گفت تو کمکم کن دیگه نخوردم

تعهد نوشت گذاشتم لای قرآن ولی دیشب انگاری تعهدشو شکست چون قشنگ اون بو رو من حس میکردم حتی صبح هم که میخواس بره من متوجه شدم

چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم

همینکه قصد ترک داره 

کمکش کن ترک کنه

.چجوریشو نمیدونم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا و با کی میخوره؟ اگر با دوستاشه ارتباطشو کم کنه ولی نذار بخوره، گناهش ب کنار، مرریییض میشه سرطان ...

با اقوامش میخوره دیشب با پسر داییم رفته بود

به خدا انگار من هرچی میگم بدتر میشه انگار تاثیری نداره

با اقوامش میخوره دیشب با پسر داییم رفته بودبه خدا انگار من هرچی میگم بدتر میشه انگار تاثیری نداره

میگه کمک کن بعد همکاری نمیکنه؟ 

خیلی رک بشین باهاش حرف بزن

بگو جادو بلد نیستم ک 

تاخودت همکاری نکنی اتفاقی قرار نیست بیوفته

... 🤍🦋

من به عنوان یه مرد میگم که احتمال اینکه کلا بذاره کنار یک درصده،ممکنه یه مدت نخوره ولی اینکه کلا دورشو خط بکشه تقریبا محاله،اگه مرد خوبیه همینجور که هست قبولش کن

کاربر آقا
اخه بالاتر از این که لای قرآن گذاشتم؟؟ وجدانش ناراحت نمیشه؟😕

توبه کامل نکرده شوهرت. 

یکیش این که اون جاهایی که مارو به گناه میندازه رو نریم 

مثل همین رفیقاش.

حتی اگه لباسی مارو یاد گناه میندازه باید لباس رو انداخت دور 

.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

این چیزا باید قبل از ازدواج حل شه، ترک این چیزا سخته 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اوه اسی خطر درکمینه 

از اعضا خانوادم کادر درمانن میگفت سر همین عرق خوردن ها به اصلاح کم ! دچار بیماری های مختلف از جمله نارسایی کلیه و کبد شدن 

الکل پتانسیل اعتیاد اوری داره 

اونروز توو جمع دوستام توو دبیرستان...یکی از دوستام گفت اصلا نمیخوام شوهرم عرق خور باشه ...بعضی از دوستام سریع گفتن وای نه ما مشکلی نداریم تازه کنارشون هم خودمون میخوریم اصن یکی از فانتزیامون اینه کنار شوهرمون عرق بخوریم

برا کبد هم خیلی خوبه ...پوست رو شفاف میکنه ...تازه بچه رو هم خوشگل میکنه اگه قبل بارداری همش مشروب بخوری

و من یه جمله اومد تو ذهنم(مغز های کوچک زنگ زده)