2777
2789

مامانم ۸ ماهه زمین‌گیره فقط داد میزنه من ازش مراقبت میکنم خیلی لج بازی میکنه قرصاشم نمیخوره از ۲۴ ساعت فقط ۴ ساعت خوابه بقیشو فقط داد و‌جیغ بخدا مغزم دیگه نمیکشه کسیم‌نیس به جا من مواظب باشع تنهام 

گاهی وقتی عصبی میشم داد میزنم که تو رو خدا داد نزن مغزم درد میکنه نمیدونم چه غلطی کنم از خدا بیزارمممممممممممممم تا تح‌دنیا دیگه ازش بدم میاد خیلی اذیتم کرد خیلی.....

میخوام خودکشی کنم 

دیگه هیچ امیدی ندارم هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته مادربزرگم زمین گیر که شد فقط داد میزد گریه میکرد هرچی تلاش میکردن حالش بهترشه لج میکرد .شبا انقد داد میزد نمیزاشت خاله داییام بخوابن .چیزی میخورد ظرفشو پرت میکرد.خیلی اذیت کرد بچه هاشو .۲۰سال زمین گیر بود

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

اون بنده خدا از درد فریاد می‌کشه ترو خدا اینجوری حرف نزن بابای منم سرطان داشت همینجوری اذیت میشد خدایا خودت شفا بده ای خدای بزرگ 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
افسرده ی شدید شده چون حس می‌کنه زندگیش تمومه امیدی ندارم بخاطر اونه

بخدا من خودم افسرده شدم هی میگم جیغ نکش داد نزن خیلی اذیتم‌میکنه بخدا من فقط ۲۴ سالمه