2821
2789
عنوان

رفیقای نامزدم

119 بازدید | 7 پست

بچه ها رفیقای دوس پسرم خ ادمای ببخشید گهین از اینا ک کلا پی ولگردی و سیگار و گل و دختر و ویلا و کلا فقط فکرشون تو این چیزاس یه مشت ادم علافن هر سری هم میره پیششون ب گوشم میرسه بهش میگن که با من کات کنه من نمیتونم زیاد باهاش بیرون برم بیا با فلانی اکی شو ی دختره هس نمیدونم فلان و اینا دوس پسرم خودش اینجوری نیس صب تا شب سرکاره فقط اخر هفته ها اینا رو میبینه حس میکنم خ سمین تاثیرشون بده رو رابطمون چیکارشون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو باهاشون قط رابطه کنه خوو

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اگه این جور روابط و حرفا براش عادی نبود دوستی اش رو بهم میزد

خب ببین رابطمون ی جوری هر شب کال میگیریم من میفهمم کجاست دیگه کلا صب تا شب سر کاره بعدم خونه اخر هفته ها با اینا میره بیرون میگه اگه تو بتونی بیای من نمیرم با اینا ولی حوصلم سر میره منم خانوادم پیلن رو بیرون رفتنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز