2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها لطفا ممنون

523 بازدید | 16 پست

این سایت میدونید ک درمورد بیماری‌ها و مشکلات جنسی زناشویی ولی خب الان انگار تمش عوض شده اگ  از دوست پسری و خاله زنکی و دعوای خواهر شوهر مادرشوهر و خیانت شوهر بزنی اصلا نمیترکه ولی اگ از مشکلات زنانه و رابطه زناشویی بپرسی سریع میترکه  نترکونید شاید پرستاری مامایی دکتری باشه بالاخره یا کسی ک تجربه داره...دوستای گلم کسی هس ک بعد رابطه مثلا از داخل از زیر ناف ب بعد کلا شکمش درد نکنه وحشتناک؟؟؟؟؟اگ اره کسی تجربه شو داره و میدونه دلیلش چیه لطفا بگه ممنون میشم....تورو خدا نترکونید هم آگاهی تازه مزدوج ها بره بالا هم هر متاهلی اگ این مشکل و داره بدونه چیه اگ نیاز ب درمان هس بره درمان....منظورم یکی ممکنه از عفونت باشه یکی از فیبروم یا کیست باشه یا هرچی ک باعث این درد لعنتی میشه....ممنونم....من خیلی مودبانه مطرح کردم لطفا نترکونید....

یا عفونت ادراری هست

یا عفونت رحم

لطفا نترسید از دکتر ها بعضی وقتا خودمون هم نمیدونیم عفونت داریم

من الان میخوام برم دکتر چکاپ کنم 

اینجوری همیشه سالم میمونم عفونت هم باشه زود تشخیص میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حتما برو دکتر.

ولی درمورد تاپیکای جنسی طبق تجربه میگم ۹۰ درصدشون یا سرکاریه یا یه بیمار جنسی پشت اون اکانته.

اون ده درصد هم یا انقدر واضح حرف زدن انگار با شوهرشون خلوت کردن یا عکس از ناحیه خصوصیشون گذاشتن!

دلیل اصلی بعدی هم فتا اخطار داده و اینکه باعث جذب کاربرای مریض به سایت میشه 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اینجا اگه دکتر متخصص و فوق تخصص هم باشه، سوال شما رو ببینه نیگه برو حضوری دکتر

چون این سوالات رو نمیشه بدون آزملیش و معاینه جواب داد..

روند قبلی سایت هم اشتباه بوده عزیزم

مگه هر سوالی رو تو جمعی ک نمیدونی مرد هست، زن هست میپرسن اولا

دوما طرف یه خال کوچیک دراورد ، هنون براش شد سرطان

اینجا بپرسی خال دراوردم ، صد نفر میگن ولش کن خال ه دیگه...

بعد اونی ک گفته ولش کن مدیون شده، چون وقتی نمیدونی و باعث خطر میشه، بگی ولش کن، اون طرفم بیخیال بشه، باید پاسخگو باشی عزیزم...

سوال شما هم واقعا اینجا دنبال جوابش نباش

برو متخصص ، حضوری🙏🏻

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
واااای من اینطوریم اصلا نمیتونم به کسی بگم چون متوجه درد ومشکلم نمیشن......بنظر خودم طبیعی نیست اصلا

من ب دکتر هم قبلا گفتم ولی جواب درست و درمون نگرفتم یکی میگفت بخاطر فلانه یکی میگفت بخاطره یک چیز دیگ و هرگز نفهمیدم بخاطر کدومه؟

من کیست دارم اینطوری میشم

با رژیم غذایی بهتر میشی 

برو دکتر زنان

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دردت همیشگی؟؟ ینی هردفعه بعداز رابطه درد دارید؟ چه مدت از ازدواجت میگذره؟؟

اره همیشه درد دارم هم حین رابطه هم بعدش تا یکساعت درد بدی دارم ۸ ساله میگذره وای خب واضحتر ولی سربسته تر بگم یکی میگفت چون ارتجاعی  هستی یکی میگفت چون خیلی آماده نمیشی باید مدت زمان معاشقه بالا باشه و خیلی چیزای دیگ