2777
2789
نه عزیزم لازم نیست ادامه بدی .دوره رو کامل انجام دادی .اصلا نگران نباش خیالت راحت راحت دیگه برنمیگرد ...

ایشالله ک خیییلی زایمان راحت و بدور از استرسی داشته باشه خدا دختر و نوه اتون در کمال سلامت نگه داره 

ممنون گلی حدود پنج روز قطع کردم ولی بعد دوسه ساعت دهنم به بو میگیره ولی شدید نیس مث قبل ینی کلن خوب نشدم 

چیکار کنم بنظرت

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
ان شاالله به لطف و توکل بر خدا شفای عاجل گرفتی و تا همیشه از این بیماری رها شدی.

خداروشکر خییییلی بهتر شدم ولی بعد از چند ساعت ک چیزی نخورم یکم کچلو بو میده 

سردی بدن هم دارم چون رو زبونم سفید 

میشه از اون باشه

آخه شمام گفتی زبونتو سفید و احتمالا هم بدنت سرد پس چرا من کلن خوب نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله ک خیییلی زایمان راحت و بدور از استرسی داشته باشه خدا دختر و نوه اتون در کمال سلامت نگه داره ...

مرسی گلم ممنون از دعای زیبات .بله منم زبانم سفید هست .والا نمیدونم چی بگم .اگر فکر میکنی از سردی در روز دوبار دوسین(سیاهدانه و عسل)بخور .سردی معده رو میگیره .قبل و بعد از هر وعده غذایی یک انگشت نمک بخور .صبح ناشتا و شب قبل از خواب یک قاشق عسل بخور.اینا دستورات طبیب خیراندیش برای رفع سردی هست.

مرسی گلم ممنون از دعای زیبات .بله منم زبانم سفید هست .والا نمیدونم چی بگم .اگر فکر میکنی از سردی در ...

ممنون گلم خدا خیرت بده بحق فاطمه زهرا برام دعا کن کلن خوب شم 

ممنون گلم خدا خیرت بده بحق فاطمه زهرا برام دعا کن کلن خوب شم

الهی آمین گلم .تا خدا اینجاست نگرانی بیجاست .یه کاری که مادرت دوست داره براش انجام بده تا خوشحال بشه بعد بگو برای درمانت دعا کنه .نخورد نداره .دعای مادر معجزه میکنه.

الهی آمین گلم .تا خدا اینجاست نگرانی بیجاست .یه کاری که مادرت دوست داره براش انجام بده تا خوشحال بشه ...

ممنون ولی مادر ندارم 

ممنون ولی مادر ندارم

الهی بگردم .خدا رحمتشون کنه .با هم همدردیم .من هم چند ماهی هست که مادرم رو از دست دادم .و همش براشون یاسین و نماز والدین و فاتحه هدیه کردم و ازشون خواستم که برام دعا کنن .و من ایمان دارم دلیل اینکه الهی شکر درمان شدم .فقط و فقط دعای پدر و مادرم هست و بس .چون من ۳۵ سال بود که همه درمانها رو انجام داده بودم و هیچ نتیجه ای نگرفته بودم.

الهی بگردم .خدا رحمتشون کنه .با هم همدردیم .من هم چند ماهی هست که مادرم رو از دست دادم .و همش براشون ...

همچنین خدا مادر شمارو هم بیامرزه 

قطعا شکی درش نیست دعای پدر مادر یچیز دیگه اس

عزیزم من هم با مشکل بوی بد دهان سالها در گیر بودم بعد از ۳۵ سال یه تاپیک توی همین نی نی سایت خوندم و ...

سلام عزیزم

ینی هر قرصی در روز 4عدد میشد

2تا صبح 2تا شب

هر قرص اموکسی 500 رو صبح 2تا شبم 2تا؟

خطرناک نیست انگار میشه ۲ گرم 

یاقرص های دیگه ام گفتی ۲ تاصبح۲تاشب

هر قرصی ۴ عدد در روز میشه درسته؟

من میترسم بخورم 

لطفا کمکم کنید

سلام عزیزمینی هر قرصی در روز 4عدد میشد2تا صبح 2تا شبهر قرص اموکسی 500 رو صبح 2تا شبم 2تا؟خطرناک نیست ...

بله درسته عزیزم .نگران نباش .تجویز پزشک متخصص گوارش هست .با خیال راحت مصرف کنین

سلامشما الان وضعیتتون چطوره؟ درمان شدید؟

سلام والا برا من ک تاثیر نداش 

بعد دوروزه باز بو تشدید شد 

شما روی زبونت سفید و بار داره دهنت خشک و بد طعم هی ایا؟؟

سلام والا برا من ک تاثیر نداش بعد دوروزه باز بو تشدید شد شما روی زبونت سفید و بار داره دهنت خشک و بد ...

فقط بد طعم نیس وگرنه بقیه رو دارم

قبلا دو هفته مترونیدازول مصرف کردم خوب بود تا قطع کردم دوباره برگشت