2777
2789
سلام والا برا من ک تاثیر نداش بعد دوروزه باز بو تشدید شد شما روی زبونت سفید و بار داره دهنت خشک و بد ...

شما ازمایش میکروب معده هم دادید؟ یا سی تی اسکن سینوزیت انجام دادین؟ من حتی کلنوسکوپی هم کردم نمیدونم مشکل از چیه فقط رفلاکس دارم گاهی و باعث خلط پشت حلق هم شده

فقط بد طعم نیس وگرنه بقیه رو دارمقبلا دو هفته مترونیدازول مصرف کردم خوب بود تا قطع کردم دوباره برگشت

از مسواک زبان استفاده کردی تا حالا

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ازمایش میکروب معده هم دادید؟ یا سی تی اسکن سینوزیت انجام دادین؟ من حتی کلنوسکوپی هم کردم نمیدونم ...

نه والا اصا آزمایش ندادم 

خب خلط و رفلاکس دلیلشه حتما

زبونمو مرتب مسواک میکنم با قاشق هم روش میکشم زیاد ولی بازم سفیده

والا یکی شرایط منو داره گف مسواک زبان گرفته مشکلش حل شده

والا یکی شرایط منو داره گف مسواک زبان گرفته مشکلش حل شده

علت زبان سفید و جرم دار که میگن همون رفلاکس معده س، من داروهح مصرف میکنم برا رفلاکسم ولی هنوز خوب نشدم کامل و باعث خلط هم شده 

توی یه تاپیک دیدم در مورد زنجبیل شماهم کامنت گذاشتین ، اونم انجام دادین بیفایده بود؟

اره اونم تقریبا یماه انجام دادم بی فایده بود 

شما دوسینم استفاده کردی!

اره اونم تقریبا یماه انجام دادم بی فایده بود شما دوسینم استفاده کردی!

نه چیه؟ قرصه؟

من فقط مترونیدازول مصرف کردم دوتا دوره هر بار فقط توی دوران مصرف خوب بودم بعدش سریع برگشت

نه چیه؟ قرصه؟من فقط مترونیدازول مصرف کردم دوتا دوره هر بار فقط توی دوران مصرف خوب بودم بعدش سریع برگ ...

عسل طبیعی و سیاه دانه 

صبح قبل صبحانه و شب قبل خواب یه قاشق چایخوری عسل بردار حدود ۲۱عددسیاه دونه بریز روش بخور البته سیاه دونه رو بگو قشنگ تا چهل روز خیییلیام ج گرفتن