2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترونيدازول تنها آنتي بيوتيكيه كه از سر تا نوكه پا رو مدوا ميكنه بيسموتم اگه مصرف كني مدفوعتو سياه م ...

مترونیدازول درسته آنتی بیوتیکه ولی الکی هم نباید خورد باید دکتر تجویز کنه

دوستان اگه همه راه هارو امتحان كردين

منظورم اينكه مشكلات دهان و دندان سينوزيت و..ندارين

اگه قرص ميترانيدازول مشكلتون رو حل ميكنه يعني حتما مشكل گوارشي دارين ب جاي استفاده از اون روزي چند قاشق قوتو چهل گياه بخورين البته اصلش رو لطفا گير بيارين

مشكلتون حل ميشه ان شالله

ا

حتما امتحان كنين واقعااااا عاليه و جواب ميگيرين

عزیزم من هم با مشکل بوی بد دهان سالها در گیر بودم بعد از ۳۵ سال یه تاپیک توی همین نی نی سایت خوندم و انجام دادم و خدا رو شکر که از این بیماری سمج و لاعلاج رهایی پیدا کردم .که اینجا برای شما به اشتراک میزارم.درمان عفونت معده یا هلیکوباکتر هست و به این آسونی ها درمان نمیشه و باید صبوری کنید و تا پایان درمان ادامه بدید.

صبح ناشتا ۱ عدد  امپرازول

بعد از صبحانه ۲ عدد آموکسی سیلین ۵۰۰ میل

نیم ساعت بعد ۲ عدد مترونیدازول

نیم ساعت بعد ۱ عدد بیسموت

شب ۲ عدد آموکسی سیلین ۵۰۰ میل

نیم ساعت بعد ۲ عدد مترونیدازول

نیم ساعت بعد ۱ عدد بیسموت

به مدت ۴ هفته استفاده شود.

من حتی بعد از درمان صبح ها هم بوی بد دهان ندارم .الهی شکر.ان شاالله درمان شدید برای منم دعا کنید.