2777
2789
عنوان

چرا بعضیا یکی از خودشون زیباتر میبینن تخریبش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 110 پست
بخدا سوت و کور میشینه طوری که حتی بابام جواب دختره رو میده😑خواهر بنده خدای منم روی ظاهرش حساسه دیگه ...

من همیشه خونه ام هیچوقت جایی نمیرم کلا آدم‌منزوی هستم 

وای ب روزی که کسی حرفی هم بهم بزنه دیگه کلا روحیه ام داغون میشه رو ظاهرم خیلی حساسم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خونه ام هیچوقت جایی نمیرم کلا آدم‌منزوی هستم وای ب روزی که کسی حرفی هم بهم بزنه دیگه کلا رو ...

این صد برابر بدتر ا توئه

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

این صد برابر بدتر ا توئه

دقیقا میدونم چی میکشه و درکش میکنم حساس زود رنج بودن خیلی بده

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
بخدا منم دلم نمیاد حتی فکرشم کنم که بزار منم بگم فلان عیبشو زود عذاب وجدان میگیرم نمیدونم بعضیا چطور ...

ی دل سنگ میخواد که ما نداریم... همش پیش خودم میگم گناه داره دلش میشکنه.. ولی کسی به شکستن دل ما و نابودی اعتماد به نفسمون فکر نمیکنه 

ی دل سنگ میخواد که ما نداریم... همش پیش خودم میگم گناه داره دلش میشکنه.. ولی کسی به شکستن دل ما و نا ...

کاش ماهم مث اونا بودیم والا راحت بودیم

دقیقا میدونم چی میکشه و درکش میکنم حساس زود رنج بودن خیلی بده

یه تاپیک زدم دربارش اتفاقا

یه خانومی از دور هی اشاره می‌کرد بهش اینم رفت جلو گفت جانم خانومه گفت هیچی میگم ماشالله خیلی خوشگلی تو بدون آرایش انقدر خوشگلی آرایش کنی چی میشی 

فکر کن انقدر روی خودش حساسه با اینکه هر جا میریم همه بهش میگن اما تا دو روز میپرسید مطمئنی با من بود؟😐🤣

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏