2777
2789
عنوان

چرا بعضیا یکی از خودشون زیباتر میبینن تخریبش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 110 پست
قول میدم که حسادت کرده خیالت راحت دختر به این زیبایی قدر خودتو بدون شاکر خدا هم باش

❤️❤️آخه خیلی رک میگف هرکیم بود دلخور میشد

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤️❤️آخه خیلی رک میگف هرکیم بود دلخور میشد

فکر کن این دختره جلوش یه تعریف از خواهر من کردن 

اومده جلو همه به خواهرم میگه فکر نکنی حالا چشات خیلی خوشگله یه چشمه دیگه 😐 فکر کن در این حد

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

ممنون عزیز من نمیدونم چرا اینجوریم کلی آدم بهم میگن خوبی کافیه یکی بگه جاییت ایراد داره دیگ تمومه هم ...

منم مثل خودتم... هزار نفر بگن خوشکلی رو نمیبینم ی نفر بگه زشتی تا ابد میره تو مخم... برن گمشن همچین ادمایی.. حالا انگار خودشون کین... بعضی وقتا میگم بذار مثل خودشون بیشعور باشم عیباشون رو بگم بازم دلم نمیاد

فکر کن این دختره جلوش یه تعریف از خواهر من کردن اومده جلو همه به خواهرم میگه فکر نکنی حالا چشات خیلی ...

وای😁😁😁 این شوهر منه... یبار گفتم فلانی از چشام تعریف کرده... گفت چشم چشمه دیگه مگه زشتو قشنگ داره؟ چشمت عین چشمایه همه اس😐

لطفی خواهرتخواهرت تو این موقعها چی جواب میده

بخدا سوت و کور میشینه طوری که حتی بابام جواب دختره رو میده😑خواهر بنده خدای منم روی ظاهرش حساسه دیگه فکر میکنه هر کی هر چی بگه راست میگه لالمونی میگیره

منم مثل خودتم... هزار نفر بگن خوشکلی رو نمیبینم ی نفر بگه زشتی تا ابد میره تو مخم... برن گمشن همچین ...

بخدا منم دلم نمیاد حتی فکرشم کنم که بزار منم بگم فلان عیبشو 

زود عذاب وجدان میگیرم نمیدونم بعضیا چطور دلشون میاد

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
وای😁😁😁 این شوهر منه... یبار گفتم فلانی از چشام تعریف کرده... گفت چشم چشمه دیگه مگه زشتو قشنگ داره ...

🤣🤣🤣مردا همه همینن 

فکر کن این دختره جلوش یه تعریف از خواهر من کردن اومده جلو همه به خواهرم میگه فکر نکنی حالا چشات خیلی ...

طفلی خواهرت 

خواهرت تو اینجور مواقع چی جواب میده 

اون اشتباه تایپی داشت پاک کردم 😉

بخدا منم دلم نمیاد حتی فکرشم کنم که بزار منم بگم فلان عیبشو زود عذاب وجدان میگیرم نمیدونم بعضیا چطور ...

عکستو بردار 

وقیح رمیداره