2777
2789

امشب رفتم خواهرم بردم دکتر دیدم پرستاره خیلی یهویی گف  دماغت کجا عمل کردی اینجاش خیلی بد شده منم چیزی نگفتم بعدش گف چقد ابروهات زشتن انگار بچه یکساله نقاشیشون کرده

خیلی ناراحت شدم آخه هرجا میرم مخالف این چیزایی که این پرستار بی‌شعور میگف رو درموردم میگن

خلاصه که لطفا بلد نیستید از کسی تعریف کنید آدم باشید تخریبم نکنید اعتماد بنفس کسیو نابود نکنید حالا من یه چسه اعتماد ب نفسی که داشتمم ب چوخ رفته 

حالا خودش ابروهاش هرکدوم یه شکلی بود سوراخهای بینیش هم تا ب تا

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقده عزیزم همونجا قهوه ایش میکردی

چیزی نگفتم فقط گفتم ابروها خودتم کاملا متفاوتن 

ولی عین اون از کلمات منفی استفاده نکردم خاک برسرش کنن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
من از فامیل شوهر این حرفارو میشنوم و اصلا برام اهمیت نداره

من خیلی حساسم از چندساعت پیش که اومدم هنوز تو فکرمه 

منم یه چسه اعتماد به نفس دارم

ولی با همین یه چسه هم انقد زود وا نمیدم و اجازه تخریب نمیدم به کسی

راستش همین موضوعم واسم پیش اومده ولی چون میدونستم از حسادته و خودم خودمو دوست داشتم حرفاشو به ی ورمم نگرفتم

طرف برگاش ریخت از بیخیالی من....

با یه چسه اعتماد ب نفس هم میشه خیلی کارا کرد عزیز من

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

حالا از تو غریبه بود یبار گفت تموم شد رفت... ازمن خواهرشوهرم هر بار کسی میگفت عروستون خوشگله بی برو برگرد میگفت عققققق این کجاش خوشکله😐 ابرو برام نمیذاشت حالا خودش وزن صد کیلو قد 150 با ده کیلو ارایش نمیشد نگاش کنی