2777
2789
عنوان

چرا بعضیا یکی از خودشون زیباتر میبینن تخریبش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 110 پست
بهش فکر نکن عزیزماسترس و ناراحتی باعث بیماری های خود ایمنی میشهبخوای به حرف هر آدم بی ارزش و غریبه ا ...

هوفف کاش یه چیزی بهش میگفتم حداقل الان دلم خنک میشد

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
حالا خوبه تو فامیلت نبوده من یه آجی دارم خداشاهده الهه زیباییه یعنی چشم و ابروش آدمو محو میکنه اینو ...

والا من زیبایی میبینم ذوق میکنم براش نمیدونم چرا بعضیا انقد دلشون سیاهه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلامنم تواطرافیانم دیدم همچین ادمایی چیزی که خودشون ندارن ومیخوان داشته باشن طاقت دیدنشو تویکی دیگه ...

اره همینو بگو

چش و ابروش چه شکلیه خواهرت

فکر کنم شما بودی یبار همینو پرسیدی یا اشتباه میکنم😘

خدایی خیلی زیباست چشم و ابروی کشیده و خمار با مژه های پر 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

اصلا اهمیتی ندارد از این تاپیکتم بیا بیرون بهشم فکر نکن

عکس میزارم ببین واقعا چیزایی که گف چقدش درسته 

مشکیه چشاش ؟ میشه عکس چش و ابروشو بزاری

اره مشکیه خیلی 

فداتشم خیلی حساسه چند بارم یه آقا عکس برداشت خودش اجازه نمیده حالا اگر راضی شد یبار تاپیک میزنم نظر بدید ولی گمون نکنم 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو

خودش یکم از من سفیدتره... مثلا من گندمی ام اون یذره سفیدتره... چپ میره راست میره میگه تو سیاهی من سفید 😐 عیب دیگه ای از صورتم پیدا نمیکنه رنگ پوستمو کرده بهونه ای..