2777
2789

من رشتم مکانیکه، ترم اولم

دانشگاه دوره ی نرم افزار اتوکد گذاشته برامون البته پولیه

ارزش داره برم؟

از یکی از استادامون پرسیدم گفت سالیدورک یاد بگیر

مانعی داره جفتشو یاد بگیرم یا اینکه لازم نیست؟

کلا چه نرم افزار هایی لازمه و خوبه از همین اول یاد بگیرم؟

برنامه نویسی پایتونو یاد بگیرم به دردم میخوره؟

دوره ی هوش مصنوعی چطور؟

@زیتون_پرورده_اصل‍ 

سلام وقتتون به خیر ببخشید مزاحمتون شدم❤️

چون میدونستم شما مکانیک خوندین تگتون کردم، جواب سوالمو میدونین؟

چه توصیه ای میکنین کلا بهم؟

@فلفل_خانم  

سلام وقتتون به خیر و خوشی❤️🌻

شما جواب سوالمو میدونین؟ :)

چه توصیه ای دارین بهم؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

سلام عزیزم

اتوکد الان به دردت نمیخوره

اول سالیدورکس یاد بگیر

بعد کتیا

واسه کتیا هومن لادن رو تو یوتوب سرچ کن،اون خوبه.مال مکتب خونه هم خوبه.

واسه سالید هم دوره هست تو فرادرس که مدرسش مازیار ابوالحسنیه.دوره مقدماتیشو بگیر.

در مورد برنامه نویسی هم اول متلب یاد بگیر بعد پایتون.متلب واجب تره واسه بچه های مکانیک.

هوش مصنوعی هم نمیخوای فعلا

تو کارشناسی و اول کار لازمت نمیشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سلام عزیزماتوکد الان به دردت نمیخورهاول سالیدورکس یاد بگیربعد کتیاواسه کتیا هومن لادن رو تو یوتوب سر ...

وای خیلی ممنونم چه کامل توضیح دادین❤️😍

این منابعی که گفتین خودتون استفاده کرده بودین ازش یا بقیه تعریفشو کردن؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی ممنونم چه کامل توضیح دادین❤️😍این منابعی که گفتین خودتون استفاده کرده بودین ازش یا بقیه تعر ...

خواهش

آره خودمم استفاده کردم

واسه متلبم دوره هست تو فرادرس،مدرسشم کلامی هریسه

اون خوبه

اگه خیلی فعالی تابستون بعد ترم ۲ هم میتونی پایتون یاد بگیری.واسه پایتون دوره جادی و ذبیحی خیلی خوبه.تو تلگرامم بگردی گیر میاد رایگانش.

حالا من یه توصیم بهت اینه که دو ترم اول تو واحدات برنامه نویسی و محاسبات عددیو برندار.بذار ترم ۳ و ۴.قبلشم تحقیق کن ببین استاداش با چه زبانی کار میکنن.ولی اکثرا با همین متلب و پایتونن.با استادی که c++ یا جاوا یا هرچیز به جز متلب و پایتون کار میکنه برندار.

حالا اول کار اینا رو یاد بگیر.

کلی نرم افزار دیگم هست که باید کار کنی😅

خواهشآره خودمم استفاده کردمواسه متلبم دوره هست تو فرادرس،مدرسشم کلامی هریسهاون خوبهاگه خیلی فعالی تا ...

ممنونم خیلی لطف کردین وقت گذاشتین😍❤️

پس بعدا ایشالا دوباره مزاحمتون میشم بقیه نرم افزار هارو میپرسم ازتون😂❤️

سلام من رشته ام کامپیوتر بوده با گرایش نرم افزار نمیدونم رشته مکانیک چطوری هست ولی پایتون و هوش مصنوعی تو حوزه ی کاری شما نیست بهتره همون نرم افزارهای کمکی برای رشته ی مکانیک را یاد بگیرید 

پایتون و هوش مصنوعی شرکت هایی که مربوط به مکانیک هستند توسط مهندسین نرم افزار باید انجام بگیره

اگه شخصا علاقه داری برو یاد بگیر

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

سلام عزیزم خوبی؟

اتوکد نرم افزار کاربردی ای نیست

شما سالیدورک رو یاد بگیرید به عنوان شروع 

ترم ۵ و ۶ به بعد سراغ نرم افزار های تخصصی تر مثل انسیس و انسیس فلوئنت بسته به گرایشتون برید

در کنار همه اینا متلب رو به عنوان یه زبان برنامه نویسی به طور حرفه ای شروع کنید

ممنونم خیلی لطف کردین وقت گذاشتین😍❤️پس بعدا ایشالا دوباره مزاحمتون میشم بقیه نرم افزار هارو میپرسم ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

آره هروقت خواستی بپرس

این منابعم که بهت گفتم تو تلگرام بچرخی پیدا میشه

البته فرادرسم الان تو آفه،ولی اگه نمیخوای هزینه کنی تو تلگرام آموزشاش هست.متلب پارس پژوهانم خوبه اگه رایگانشو گیر آوردی‌.

سلام عزیزم خوبی؟اتوکد نرم افزار کاربردی ای نیستشما سالیدورک رو یاد بگیرید به عنوان شروع ترم ۵ و ۶ به ...

سلااام

ممنون شما خوبین؟

خیلی ممنون به خاطر وقتی که گذاشتین و جواب دادین❤️❤️😘

خواهش میکنم عزیزم❤️آره هروقت خواستی بپرساین منابعم که بهت گفتم تو تلگرام بچرخی پیدا میشهالبته فرادرس ...

ممنونم خیلی لطف کردین😍❤️😘🌹