قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 عنوان مامانای که سی و پنج هفته باردارین در چه وعضعین 103 بازدید | 15 پست من کمرم خورد میشه وقتی میخام از این پهلو ب اون پهلو شم خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜 1403/08/16 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 19861 من کلا کمرم داغونه دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1535 عزیزممم دیگه چیزی نمونده خیلی زود این روزام میگذره😍 ان شاالله بسلامتی زایمان کنی❤️
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 من کلا کمرم داغونه هفته چندمی🤭 خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 عزیزممم دیگه چیزی نمونده خیلی زود این روزام میگذره😍 ان شاالله بسلامتی زایمان کنی❤️ هرروز میگذره دردم بیشتر میشه استرسم زیاد تر 😑 خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1535 هرروز میگذره دردم بیشتر میشه استرسم زیاد تر 😑 استرس برای چی؟
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 استرس برای چی؟ عمل سزارین🥲 خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1535 عمل سزارین🥲 استرس نداره ک عزیزم ،بازم خوبه طبیعی نیستی, بچه اولته؟
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 استرس نداره ک عزیزم ،بازم خوبه طبیعی نیستی, بچه اولته؟ نه بابا خیر سرم دومیه 🤣نمیدونم چمه استرس شدید در حد المپیک دارم خاهر باسن طبیعی ندارم کاولی هم سزارین بود نمیترسیدم بعد عملم افسردگی بد زایمان گرفتم باز میترسم بیفتم ب اون حال. خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1535 نه بابا خیر سرم دومیه 🤣نمیدونم چمه استرس شدید در حد المپیک دارم خاهر باسن طبیعی ندارم کاولی هم سزار ... 😂باسنشو نداریان شاالله ک مثل قبل نمیشه و همچیو ب لطف خدا پشت سر میذاری نترررس زن قوی باش😂🤌🏼
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 😂باسنشو نداریان شاالله ک مثل قبل نمیشه و همچیو ب لطف خدا پشت سر میذاری نترررس زن قوی باش😂🤌🏼 ها والا🤣قربونت برم ک مهربون😘 خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1535 ها والا🤣قربونت برم ک مهربون😘 ی سوال اوایل بارداری یعنی تا سه ماه اول اوکی بودی ؟و اینکه نی نی چیه؟
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 ی سوال اوایل بارداری یعنی تا سه ماه اول اوکی بودی ؟و اینکه نی نی چیه؟ من کلا سر دو دو بارداری اوکی بودم ماهای اخر دهنم سرویسه . اولی پسر این یکی دختر . خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1535 من کلا سر دو دو بارداری اوکی بودم ماهای اخر دهنم سرویسه . اولی پسر این یکی دختر . خداروشکر عزیزم، برای منم دعا کن بی زحمت😘
قلب_منی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 خداروشکر عزیزم، برای منم دعا کن بی زحمت😘 اقدامی؟ خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜