2777
2789

سلام

من راستش از بغل و ابراز محبت بیش از حد از جایگاه طرف خوشم نمیاد

یکی از دوستای معمولیم که اسمش سارا هست خیلی ابراز علاقه میکرد

من به یکی از دوستام که فاطمه هست این جریانو گفتم و ازش مشورت گرفتم که به سارا بگم یا نه

بلاخره من به سارا خیلی محترمانه و با شوخی گفتم «دوستیمون برام ارزش زیادی داره اما راستش من یکم با این حرکت اذیت میشم و ممنونم که برای حرفم ارزش قائلی و...»

اونم در جواب پیامم گفت اوکیه بهت احترام میزارم و دیگه انجام نمیدم و...

و توی پیام خیلی اوکی رفتار کرد با این قضیه

رفته بودیم بیرون با همه بچه ها

سارا به من محل سگ نذاشت که هیچ

فاطمه یه عکس از بیو سارا برام فرستاد

سارا بیو گذاشته بود وقتی سرد میشم دلیل دارم😐

فاطمه اومد به من گفت که سارا پشت سرت پیش من حرف زده و گفته مائده خیلی بی جنبه‌اس و...

خدایی من کجای کارم اشتباه بوده که سارا انقد مغرور شده؟

اصلا کار اشتباه انجام دادم؟

به نظرتون چیکار کنم؟

یک عدد احمق هستم🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلشو یکوچولو شکوندی ولی خوب حق داری بدن توعه جسم وروحته  میتونی اجازه ندی کسی نزدیکت بشه ولی باید غیر مستقیم میگفتی مثلا یه فیلم نشونش میدادی میگفتی وای چقدر بدم میاد اینجوری اینو بغل میکنه چقد بده واینا تا اونم میفهمید

.                                                           

معمولا ادما در مقابل انتقاد جبهه میگیرن احساس کرده بهش توهین شده خودم معمولا به طرف نمیگم چون میدونم هرکی ویژگیهای خودشو داره بجاش رفتاری رو اعصابم باشه فاصله میگیرم از اون آدم

ارتباطت رو كم ميكردي بهتر از اين بود ك بهش بگي ابراز محبت و بغل نكن

سارا یهو میومد گونه منو بوس میکرد یهو بغلم میکرد

من اون وسط نمی‌تونستم فاصله بگیرم آخه 

یک عدد احمق هستم🎀

معمولا ادما در مقابل انتقاد جبهه میگیرن احساس کرده بهش توهین شده خودم معمولا به طرف نمیگم چون میدونم ...

می‌دونی من دوتا گزینه بیشتر نداشتم

یا باید تحمل میکردم

یا بهش میگفتم

وقتی یهو میومد منو بغل میکرد و گونه منو بوس میکرد من اون وسطه کاری نمی‌تونستم انجام بدم 

یک عدد احمق هستم🎀

می‌دونی من دوتا گزینه بیشتر نداشتمیا باید تحمل میکردمیا بهش میگفتموقتی یهو میومد منو بغل میکرد و گون ...

همکلاسیته؟اگه درس و کلاس مشترک ندارین میتونستی ارتباطتت رو به‌مرور کم کنی