2777
2789
عنوان

ترم اولم و با همکلاسیام مشکل دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 74 پست
پسرای فنی مهندسی رو دوست داری؟

پسرای مهندسی از دور خوین فقط خیلیی دوررر

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

از شانس مسخرمم افتادم تو گروهی که این دختره و نماینده هستن 😭😭😭

اسی حالا یه چی بگم من خواهرم  نماینده کلاس رو مخش بود هر وقت از دانشگاه میومد بدش رو پیش یکی از هم اتاقیاش میگفت چون پسره واقعا کاراش رو مخ بودن  و روز به روز با خواهرم بیشتر لج میکرد بعد چن وقت خواهرم فهمید دختره با این تو رابطه بود همه حرفا رو میرفت میزاشت روشون دوبرابر بهش میگفت

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کلاس از همه بزرگتری؟ منم پرستاری ترم بهمن قبول شدم سال سوم کنکورمه

اره ولی ترمای بعدی کلاسا فک کنم قاطی شه این معلوم نباشه چون بزرگترا میان تو کلاسم دانشگاهم تیپ یکه ۴۰ ساله هم داریم 

منم پرستاری ترم یکم از بقیه ۳ سال بزرگترم ولی بد جدی میشم توی دانشگاه به جز سلام نمیتونن باهام حرف ...

عههه منم پرستاری ترم یکم ، من واقعیتش شوخی میکنم بگو‌بخندم میکنم اما بی منظور چون واقعا نه از کسی خوشم اومده نه ایندمو‌با پسر پرستار میبینم نکه پرستار بد باشه صرفا من از پسر بیمارستانی بدم میاد 

عههه منم پرستاری ترم یکم ، من واقعیتش شوخی میکنم بگو‌بخندم میکنم اما بی منظور چون واقعا نه از کسی خو ...

منم چون سعی دارم ازمون بدم با کسی قاطی نمیشم خواهرم توی خوابگاه از دخترا خیلی ضربه خورد من گوشم ترسیده 

اسی حالا یه چی بگم من خواهرم نماینده کلاس رو مخش بود هر وقت از دانشگاه میومد بدش رو پیش یکی از هم ا ...

واقعا !!!! منم با ۵ تا از هم اتاقیام هی مسخره میکنیممم 😭😭😭 وای من خوابگاهیام چجوری جلو دهنمو بگیرممم