2777
2789

یه شهر دورم تا الان با چن نفر به مشکل خوردم واقعیتشو‌بخوام بگم حس میکنم تو هیچ کدوم‌مقصر نبودم ولی خب درگیری اونم نه زیاد ولی به وجود اومده الان چیکار کنم دوباره باز با دو تاشون افتادم تو یه گروه 😭😭نماینده مسخرمونم نزاشت جابه جا کنم گفت یبار جابه جا کردی , میدونید چیه من از اینکه مسخره شم متنفرم و همین چن نفر دوتا پسر که میبینن فاز میگیرن چجوریی حالیشون کنم مننن از هیچچچچ‌کدوم از پسرا خوشم نمیاد صرفا اومدم لیسانس بگیرم برممممم اصن از پسر علوم پزشکی بدم میاد 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنی، سعی کن زیاد باهاشون همکلام نشی، 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

حالا خواهرم پیرا میخوند یه پسر که به این سلام میکرد رفتار هم اتاقیاش باهاش بد میشد بعد ۳ ترم فهمید ۵ تا از هم اتاقی‌هاش با پسرای کلاس رلن

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

عادت میکنی، سعی کن زیاد باهاشون همکلام نشی،

چجوری وقتی تو یه گروهیم ، ولی اره خودمم گفتم دیگه حرصو جوش نمره رو نمیخورم هرگوهی خواستن بخورن امروز میگم وقتی شنبه باید پاور تحویل بدیم بیاید چهارشنبه نشونه استاد بدیش اصلاحش کنه یسر هی میگه جلو‌پسرا که حس میکنم اومد مهد اومدم پیش خب اخه اسکل اگه به سنه که من یسال بزرگترم‌اگه به روابطه من تو یه شهر بزرگ اونم باز بزرگ شدم تو داخل یه شهر مذهبیه کوچیک الان کی بچستو رابطه حالیش نیس؟ بخدا منکه لال نیستم راحت همینو‌میگفتم فقط بهش گفتم بس میکنی یانه

حالا خواهرم پیرا میخوند یه پسر که به این سلام میکرد رفتار هم اتاقیاش باهاش بد میشد بعد ۳ ترم فهمید ۵ ...

منم پرستاریم بابا بخدا ما تازه چهارشنبه بریم میشه دو‌ هفته رفتیم تا یچیز‌میگم همشون فاز علامه دهر میگیرن شماکه در جریانی پسرا از اینکه تایید بشن توسط دختر عشق میکنن این دخترام همه میرن پشت پسرا یا شروع میکنن به مسخره کردن که اره ما حالیمونه خب احمق اگه اشتباه کردم درست توضیح بده دیگه مهد مهد چیه حالا این مهدم خودم یبار‌ بشوخی گفتم افتاده سر زبونشون

منم پرستاریم بابا بخدا ما تازه چهارشنبه بریم میشه دو‌ هفته رفتیم تا یچیز‌میگم همشون فاز علامه دهر می ...

اسی کدوم استان افتاد دانشگاهت؟

تازه هنوز اینا رل نزدن که فرداش تو وقتی وارد کلاس شدی سلام کردی اینا بیان باهات بدتاکنن بگن تو فقط به خاطر مال من سلام کردی تازه رل نماینده هم به همه میپره چون مدام میگه شما الکی به بهونه ساعت کلاس و جزوه اینا رفتی پی وی رلم شما قصد و غرضی داری

اسی کدوم استان افتاد دانشگاهت؟تازه هنوز اینا رل نزدن که فرداش تو وقتی وارد کلاس شدی سلام کردی اینا ب ...

فارس

ببین رووووو مخخخخ ترینننننننننننن دختر کلاسمون چنان با نماینده میجوشه اونم به همه تیکه میندازه الا این دختره 

اسی کدوم استان افتاد دانشگاهت؟تازه هنوز اینا رل نزدن که فرداش تو وقتی وارد کلاس شدی سلام کردی اینا ب ...

از شانس مسخرمم افتادم تو گروهی که این دختره و نماینده هستن 😭😭😭

فارسببین رووووو مخخخخ ترینننننننننننن دختر کلاسمون چنان با نماینده میجوشه اونم به همه تیکه میندازه ا ...

منم پرستاری ترم یکم از بقیه ۳ سال بزرگترم ولی  بد جدی میشم  توی دانشگاه به جز سلام نمیتونن باهام حرف بزنن به کسی بد نمیگم پسرا برا خودشون چون من با کوچیکتر از خودم وارد رابطه نمیشم چن روزه پیش یکی یه چی گفت منم گفتم ۳ ساله دیگه به حرفم میرسی البته حق با من بود اون پیک می بازی در آورد