2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مهربونه ولی دوستش ندارم

787 بازدید | 32 پست

حرف زدنش قیافه اش کارهاش هیچ جذابیتی واسم نداره اصلا باهاش حال نمیکنم دوست ندارم باهاش برم بیرون روز اول به خانوادم گفتم حسی ندارم گفتن علاقه و خس بعد عقده. لعنت به من نمیدونم چیکار کنم داغونم از وقتی عروسی کردیم دچار حمله پانیک میشم قشنگ ماهی حداقل یه بار باید برم بیمارستان 

نگید کور بودی و از این حرفها آره واقعا کور بودم سریع ازدواج کردم دنیای ما دوتا کلی فرق داره

واقعا واقعا جذابیت ظاهری خیلی مهمه.

نه اینکه طرف لزوما زیبا باشه، باید به دل ما بشینه. اصلا در این زمینه هیچ کس نباید کوتاه بیاد. باید تمایل بدنی به طرفمون داشته باشیم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرف مزخرفیه که بعد عقد علاقه بوجود میاد

کشش اولیه خیلی مهمه

لباسی که خوشت نمیاد بپوشیش بهش علاقمند میشی؟

اما بزرگترین اشتباه رو در حق همسرت بعد خودت کردی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
چیزی که میخواستی مگه چی بود؟

یه آدم معمولی که حس خوبی داشته باشم کنارش حرف مشترک داشته باشم باهاش. دنیای من و شوهرم کلی فرق داره خیلی بهم مهربونی میکنه تا دلمو بدست بیاره خیلی ساده است ولی من هیچ وقت این مدلی دوست نداشتم

عذر خواهی میکنم ولی من حس میکنم شاید شوهرت یه نقص هایی هم داشته باشه که اینطوری میگیآخه غالبا زنها ب ...

اره مخصوصا اوایل خیلی زیاد 

خسیس بودن بی پولی دروغ گفتن قبل عقد به خودش نرسیدن حرف های بی پایه زدن

یه آدم معمولی که حس خوبی داشته باشم کنارش حرف مشترک داشته باشم باهاش. دنیای من و شوهرم کلی فرق داره ...

حرف مردا فقط رابطس😂

درغیر این صورت فقط شنونده ی خوبین اگه خیلی عاشقت باشه

اونم که اینکارو میکنه برات