2777
2789
عنوان

اینجور خانما خیلی قویننننن

119 بازدید | 16 پست

چجوری واقعا بعضیا انقدر خودشونو خوب نشون میدن روحیه میدن به عزیزانشون کمکشون میکنن ولی درحالی ک خودشون دارن از درد میمیرن

خیلییه ها مشکل داشته باشی کلی تو وجودت غم داشته باشی ولی با همه خوب باشی انرژی بدی

کیا اینجورین بگید چجوری اینجوری شدید؟منم میخوام همیشه خوشحال باشم خسته شدم انقدر همه فهنیدن دردم چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم ازینایی هستم که به همه روحیه میدم. درد خودمم فقط خودم میتونم آروم کنم هیچکس با هیچ حرفی نمیتونه آرومم کنه برا همین دردمو نمیکنم به کسی 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

رازداری خودداری همین من خودم هرچه قدم داعون باشم جیکم درنمیاد چون کسی غمخوار کمکت ک نیست بلکه باری ب دوشت اضافه میکنه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من خودم ازینایی هستم که به همه روحیه میدم. درد خودمم فقط خودم میتونم آروم کنم هیچکس با هیچ حرفی نمیت ...

نه من نمیگم دردو به کسی نمیگن من میگم نشون نمیدن اصن انگار هیچی نشده

رازداری خودداری همین من خودم هرچه قدم داعون باشم جیکم درنمیاد چون کسی غمخوار کمکت ک نیست بلکه باری ب ...

اره خوب منم میدونم فقط بقیرو ناراحت میکنم با نارحتیم ولی لامصب تو وجودم بعضی وقتا انقدر میترکه که همه میفهمن

نه من نمیگم دردو به کسی نمیگن من میگم نشون نمیدن اصن انگار هیچی نشده

خب درد که دارند اما چون کسی جز خودشون نمیتونه ارومشون کنه به روی کسی نمیارند بعد دیگران فکر میکنند دردی ندارند

خب درد که دارند اما چون کسی جز خودشون نمیتونه ارومشون کنه به روی کسی نمیارند بعد دیگران فکر میکنند د ...

من که اصلا نمیتونم بخندم و شاد باشم و یا حتی جمعو گرم کنم وقتی مثلا دلم شکسته باشه

من که اصلا نمیتونم بخندم و شاد باشم و یا حتی جمعو گرم کنم وقتی مثلا دلم شکسته باشه

سیاست داشته باشی یکم حله. چون هنوز بزرگ نشدی. دردات اونقدری نبودن که بزرگت کنند خداروشکر

سیاست داشته باشی یکم حله. چون هنوز بزرگ نشدی. دردات اونقدری نبودن که بزرگت کنند خداروشکر

من ۲۲ سالمه هنوز بزرگ نشدم؟

یه لیسانس گرفتم بیکار نشستم خودمو جر دادم کار پیدا کنم درد خانواده هست شکست عشقی خوردم دیگه چقدر بکشم همه گریه ها مو دیدن

نه ۲۲ که سنی نیست پا بذاری تو سی سال تازه یاد میگیری چجوری رفتار کنی. منم ۲۲ سالگی دقیقا شکست عشقی سختی متحمل شدم طوری که قرص مصرف میکردم. اما چند ماه بعد از خاک بلند شدم انگار. جون گرفتم کار پیدا شد برام شرکت زدم مدرس دانشگاه شدم خیلی رشد کردم اما درد عشق هنوزم رو سینم سنگینی میکنه

چجوری تو شرکت کار پیدا کردی و مدرس دانشگاه شدی🥺

۱۷ تا دانشگاه دور و نزدیک رزومه بردم و درخواست دادم یهو یکیشون زنگ زد. رفتم مصاحبه و قبول شدم. یکی از شاگردام مدیر یه قسمتی از یه شرکت معروف بود اون کمکم کرد و تشویقم کرد خودم شرکت ثبت کردم