2777
2789

من دارم طلاق ميگيرم شوهرمم مهربون بود ب فكر بود احساسي بود الويتش من بودم رفبق باز نبود اما بشدت بد دهن بود تهمت هاي ناموسي ناجور ب من ميزد تو عصبانيت منو از خونه مامانش بيرون ميكرد دوران عقد هستيم خانوادمم رفتن وسايلمو بيارن چاقوكشيد روشون الانم دوماهه خبر ندارم ازش خبري ازم نگرفته و داره زندگيشو ميكنه عين خيالشم نيس انگاري

حالا يسريا ميگن پشيمون ميشي خانوادت عقل نداشتن ك رفتن دم خونشون وسيله هاتو بردارن و سنت بره بالا تر خانوادتو مقصر ميدوني و ازاين حرفا .ب نظر شما پشيمون ميشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐💀چاقو کشیده

تهمت ناموسی میزنه

بد دهنه

بیرونت کرده

جلوی همه خوردت کرده

بنظرت پشیمون میشی؟ من بودم فرار میکردم ازش😐🖐️ پشتمم نگا نمیکردم

حالا عقده اینجوری میکنه فردا برین زیر یه سقف قراره تیکه تیکه ات کنه ؟

😐💀چاقو کشیدهتهمت ناموسی میزنهبد دهنهبیرونت کردهجلوی همه خوردت کردهبنظرت پشیمون میشی؟ من بودم فرار ...

يسريا ميگن پشيمون ميشي خانوادت اشتباه كردن و اينا

تازه ب خانوادمم فحاشي كرده چندين بار

ميترسم براي خوبياش پشيمون شم چون خيلي تلاش كرد براي خونمون ك هموني ياشه ك من ميخام يا هميشه همه چي همونجوري باشه ك من ميخام رفيق باز نيود اصلاااا ميترسم برااينا پشيمون شم

عمرا پشیمون نمیشی. جدا شو راحت شو .

يني برا خوبياش پشيموني سراغم نمياد؟يسريا ميگن خانوادت اشتباع كردن رفتن وسايلتو بيارن اما خب من سه سال تحمل كردم درست نشد من حتي مشاوره هم رفتم نيمد نذاشت منم برم

نه پشیمون نمیشی رابطه ای که به اینجا برسه و روتون به هم باز شده اون همه بد دهنی و .... بهتره تموم شه ...

خيلي توهين و تهمت شنيذم ازش

ميكم شايد من بد بودم ك اينجوري شد زندگيم😔

يسريا ميگن پشيمون ميشي خانوادت اشتباه كردن و ايناتازه ب خانوادمم فحاشي كرده چندين بارميترسم براي خوب ...

مطمئن باش بعد از عروسی همون خوبیارم نمیبینی خودتو بدبخت نکن که هی بشینی عمرتو بزاری بلکه درست بشه کسی که نمیتونه اخلاقشو کنترل کنه به درد زندگی نمخوره چون بلوغ فکری اجتماعی نداره

و یه چیز دیگه ام هست که بعد از طلاق ممکنه زندگیت مثل قبل نشه اوضاع سخت میشه برات

خيلي توهين و تهمت شنيذم ازشميكم شايد من بد بودم ك اينجوري شد زندگيم😔

بد بودی یا مقصر گذشته روشو باز کردی به خودت و از خط قرمزا عبور کرده  دلش باهات صاف نمیشه هیچ وقت دیگه... دل بکن ازش 

خيلي توهين و تهمت شنيذم ازشميكم شايد من بد بودم ك اينجوري شد زندگيم😔

مطمئن باش تو بد نبودی

همینکه تو سایتی که اون روحشم خبر نداره خوبیاشم بهمون گفتی نشونه روح بزرگته

متاسفانه زنا همیشه همه جا کوتاه میان

اونایی که بهت میگن پشیمون میشی باهات پدر کشتگی دارن احتمالا🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

يني برا خوبياش پشيموني سراغم نمياد؟يسريا ميگن خانوادت اشتباع كردن رفتن وسايلتو بيارن اما خب من سه سا ...

ببین تهمت ناموسی دیگه بدترین کاره. فردا میخواد هی زیر نظر بگیردت بهت شک کنه تهمت بزنه محدودت کنه گیر بده دعوا راه بندازه آبروتو ببره اون وقت میشی آش نخورده دهن سوخته همش باید در حال اثبات خودت باشی. حوصله داری؟؟ کدوم خوبیاش ارزش این همه سختی کشیدنو داره؟ پدر و مادرت بهترین کارو کردن برو خداتو سکر کن پشتتن و میذارن جدا شی 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍