2777
2789

برای دوهفته دیگ ۴۰نفرو خونه ما دعوت کرده ک بیان خونمونو ببینن عصبیم اقدامم میترسمم باردار باشم هرلحظه این امکانش هس هفته بعد گفت پیچوندم گفته هفته بعدش بندازن دکوری گرفتم اینا موندم چیکار کنم عصبیم تو همه چی دخالت مبکنه دکور گوشی خرج و برج شوهرم ،لباس پوشیدنم ،سلیقم دارم دیوونه میشمممم 🥺🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من هنوزم ک هنوزه میگم سالی یه بار فامیلا رو دعوت کنم، میگه نه دخترم، تو تازه عروسی، ولش کن، کی از تو انتطار داره، خودتو ب زحمت ننداز🤦🏻‍♀️🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
من برعکس عاشق مهمون گفتن و عذا پختن و پذیراییولی مادرشوهرم فقط خونه تنها بشینه ، خوشه

کاش منم مثل تو بودم من اینقدر بد مهمونممم حالا عاشق مهمونیو دور همیم ولی خونه خودم استرس میگیرم حس میکنم از پسش برنمیام خلاصه ترجیه میدم مهمون نیادیا بعدشام بیاد😂😂