2777
2789

امروز داستانی شنیدم که از موقع شنیدن خدا رو شکر میکنم که برای من همچین اتفاقی نیافتاده خانمی برام تعریف کرد که شوهرش مزاحم خواهر زن خودش شده بود خواهر زن هم یه دختر نوجوون بوده هعی حرفای 🔞به خواهر زنش می‌گفته و می‌خواسته باهاش را بطه داشته باش خواهره هم از ترس خانواده حرفی نمیزنه و در آخر مجبور میشه به خواهرش قضیه رو بگه یعنی اون خانم به پهنای صورت اشک می‌ریخت پیش منی که غریبه بودم زار میزد از دردش می‌گفت بچه دارم و خانوادمم میگن با لباس عروسی رفتی با کفن برگرد شوهرمم میگه نمیخامت تو زشتی و ...مجبورم که موندم اون خونه برام مثل جهنمه دیگ نه میخندم و نه دلخوشی دارم فقط بخاطر پسرم زندگی میکنم درسته درد خیانت من دیدم اما اینکه شوهرم به خواهرم چشم داشته باش رو نمی‌تونستم هضم کنم صد در صد اون شوهر آتیش میزدم 

هرکاری میکنم اون خداروشکر تو عنوانت رو درک نمیکنم ...!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم حداقل از این بابت میتونم شکر کنم که طرف غریبه بوده نه اینکه تا آخر عمر جلو چشمم باشن و اون خاطره عذابم بده این خانم تا آخر عمر خواهر یا شوهرش دیدنی زخمش تازه میشه 

من درک میکنم

خواهر ،مثل مادرپناه آدمه، اگر این پناه به دشمن تبدیل بشه حسش خیلی بدتر از دشمن غریبه هست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خیانت خیانته هر دوش آدمو ویران میکنه چ فرقی داره غریبه یا اشنا

من حداقل نمیبینمشون که برن دور از من هر غلطی میخوان بکنن اما اگه شوهرم میخواست با خواهرم همچین کاری کنه صد البته بیشتر داغون میشدم فک کن با این کار شوهرش دیگ تا آخر عمرش یا نباید شوهره را ببره خونه باباش یا خواهرش نیاد خونه اینا 

خیانت خیانته هر دوش آدمو ویران میکنه چ فرقی داره غریبه یا اشنا

غریبه قابل درک تر هست، وقتی خانواده که پشتیبان تو هستند تو را دچار مشکل کنند هزاران برابر دردآورتر هست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من درک میکنمخواهر ،مثل مادرپناه آدمه، اگر این پناه به دشمن تبدیل بشه حسش خیلی بدتر از دشمن غریبه هست ...

هرچی هم بگی همچین مسئله ای خداروشکر نداره ...

آدم مینویسه امروز با این قضیه مواجه شدم دیدم زخمی که ایشون خورده عمیق تره ولی خداروشکر رو نمیفهمم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !