2777
2789
عنوان

خدا رو شکر که شوهرم با یه غریبه بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی هر روز یک روی خودش را به ما نشون میده،تا بفهمیم که چقدر دنیا نا امنه.

کاش هیچکس بعداز این روزهای بد خدا را نبینه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من درک میکنمخواهر ،مثل مادرپناه آدمه، اگر این پناه به دشمن تبدیل بشه حسش خیلی بدتر از دشمن غریبه هست ...

دقیقا عزیزم منظور منم همینه غریبه باز یجوره دیگ نمیبینمش حتی اگه شوهرت ببخشی اما این خانم چطوری میخواد بره خونه باباش یا خواهره بیچاره چطوری بیاد دیدن خواهرش 

دقیقا عزیزم منظور منم همینه غریبه باز یجوره دیگ نمیبینمش حتی اگه شوهرت ببخشی اما این خانم چطوری میخو ...

واقعا سخته

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

هرچی هم بگی همچین مسئله ای خداروشکر نداره ...آدم مینویسه امروز با این قضیه مواجه شدم دیدم زخمی که ای ...

نمیفهمی چون تو موقعیتی که من اون خانم دیدم نبودی من بخاطر خیانت شوهرم خدا رو شکر نمیکنم چون خیانت بدترین دردی هست که میشه تجربه کنی اما حداقل با دیدن وضعیت اون خانم میتونم از این بابت شکر کنم که خیانتی که من دیدم با یه غریبه بوده که شاید دیگ تا آخر عمرم اون زن نبینم اما مسئله خواهر فرق داره اینکه شوهرت به خواهرت چشم داشته باش این خانم علاوه بر خیانت یه درد دیگ هم داره تجربه می‌کنه 

باید پسرش رو مینداخت گردن مرده میگفت خودت باید بزرگش کنی بعدم میرید بهش میگفت اونجات سیاهه کوچیکه کج ...

شوهرش بهش میگه نمیخامت میرم یه زن دیگ بگیرم جدا از اینا کجا می‌رفت ؟میگه داداشم بهم گفت با لباس عروسی رفتی با کفن قبولت میکنیم هر چی هست باید بسوزی و بسازی هیچ پشتوانه ای نداشت توی این دنیا ینفر نداشت که پشتش باش بچشم کوچیک بود گفت حتی اگه خانوادم قبولم میکردن نمی‌تونستم بچم بزارم برم