2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید

73 بازدید | 12 پست

خیلی محتاج دعاتونم برای  حاجت روایی تمام کسانی که دعا کنن صد صلوات می فرستم 

دعا کنین زودتر وبه بهترین نحو به نتیجه برسه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الهی امین..لطفا برا حاجتم دعا کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

انشالله با توکل به خدا هر چیزی که به خیر و صلاح شماست اتفاق بیوفته به حق فاطمه زهرا س 🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله با توکل به خدا هر چیزی که به خیر و صلاح شماست اتفاق بیوفته به حق فاطمه زهرا س 🤲

بدهکارم بنده خدا خیلی نیاز داره به پولش اگر جور بشه به راحتی پولشو میدیم خیلی شرمنده ش شدم

من صدتا صلوات فرستادم به نیت حاجت روایی تون

بدهکارم بنده خدا خیلی نیاز داره به پولش اگر جور بشه به راحتی پولشو میدیم خیلی شرمنده ش شدممن صدتا صل ...

بدهیتون زیاده؟ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بدهیتون زیاده؟

نه خیلی ولی اجاره خونه و قسط و خرجی نمیذاره جمع شه شوهرم هم شغلش آزاده وام نمیده جایی بهمون 

سی میلیون 

نه خیلی ولی اجاره خونه و قسط و خرجی نمیذاره جمع شه شوهرم هم شغلش آزاده وام نمیده جایی بهمون سی میل ...

اسم خداروبیار توکلت رو کن به خدا یه قرعه کشی فامیلی بنویس نفر اول خودت ماهی 2 تومن 15 نفر جمع کن... اسم خدارو بیار قدم اولو بردار باقی قدم هارو خدا برمیداره برات. بسم الله

اسم خداروبیار توکلت رو کن به خدا یه قرعه کشی فامیلی بنویس نفر اول خودت ماهی 2 تومن 15 نفر جمع کن... ...

خوبه ولی با فامیل ارتباط نداریم فقط خواهر شوهرام که اونا هم نمیان مامانم هم هست که این قدر گرفتار داداشمه که به من نمیرسه خیلی درمونده شدم کاش این کاره به سرانجام برسه راحت میدم بدهی شو چند ماهه میخوام ازش فامیل خودم فقط بلدن زخم زبون بزنن  

خوبه ولی با فامیل ارتباط نداریم فقط خواهر شوهرام که اونا هم نمیان مامانم هم هست که این قدر گرفتار دا ...

دوستی همسایه ای بلخره جمع کن 15 نفرو. من خودم 2 ماهه شروع کردیم 2 قسط رفته همسایه و فامیل دور جمع کردم

دوستی همسایه ای بلخره جمع کن 15 نفرو. من خودم 2 ماهه شروع کردیم 2 قسط رفته همسایه و فامیل دور جمع کر ...

ممنون