2777
2789
عنوان

چجوری به پسره بگم رفیقمم میاد

209 بازدید | 17 پست

با یه پسری حرف میزنم زیاد خوب نمیشناسمش ینی نمیدونم حرفاش راسته یا دروغ گفت فردا بیا تا ببینمت منم گفتم باشه ولی میخام رفیقمم با خودم ببرم😐😑 چجوری بهش بگم رفیقمم میاد؟؟ راستیش چون قراره اوله دوس ندارم تنها باشم چطور بهش بگم حالا

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بنظرم خیلی مسخره و بچگانس که با خودت همراه ببری

مگه جای بسته میخواین برین؟

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
آره خیلی مسخرس ولی اعتماد بنفس ندارم خودم تنهااا

یک درصد فکر کن بعدش بگه میشه شماره دوستتو داشته باشم احساس میکنم اون بیشتر تایپ منه

به این موضوع فکر کنی ترجیح میدی خودت تنها بری😅

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بهتر کات کنه خلاص

نه اینو گفتم که این کار مسخررو نکنه و کسی رو باخودش نبره 

اینکه رفیقتو با خودت ببری برا دهه ۸۰بود