2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

143 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دخترم چهار سال و چهار ماهشع پارسال چند بار خواستم ببرمش غربالگری بینایی هر سری کارتوکار شد نشد که بریم،حالاامروز بردمش پیش اپتومتریست میگه چشماش خیلی ضعیفه نزدیک یک و نیم دو نمرش،خیلی عذاب وجدان دارم ،ولی کمی ام مرددم میگه اخه اینکه چشماش انقد ضعیفه چرا هیچ علامتی نداشت نه چشماشو میمالید نه سردرد نه تهوع هیچی تازه یه چیزایی رو نشونم میداد که من باید خیلی نزدیک میشدم تا ببینمش حالا عصر میخوام ببرمش پیش چشمپزشک ولی همسرم میگه طرف اشتباا نکرده چون با دستگاه دیده،حالا حالم بده هم بخاطر نمره بالای چشمش هم بخاطر کوتاهی که خودم در حقش کردم ای خدا😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم جفت چشماش چهاره ازازسه سه سالگی عینک میزنه تنبلیه کمدکتر کم داره نمره چشمش میاد پایین. دکتر رضا اسدی فوفوق تخصص اترابیلیسم کودکان میبرمش توی ملاصدرا عالیه .درک میکنم حالتو ولی بچه اندازه تو اذیت نمیشه 

🌌خدا هست 🌌

پسرمنم دو و نیم سالگی اپتومتریست گفت ضعیفی داره ببر سه سالگیش بیار حالا قراره ببرمش از سه سالگیش سه ماهم گذشته ولی شیطونه فک نکنم عینکو نگه داره خیلی سخته استارتر پسرمنم هیچ کدوم از علایمی که گفتیو نداشت من اینسری دکتر میبرمش

پسرمنم دو و نیم سالگی اپتومتریست گفت ضعیفی داره ببر سه سالگیش بیار حالا قراره ببرمش از سه سالگیش سه ...

اره حتما ببرش من شب دوباره بردمش پیش متخصص چشم گفت درسته ضعیفه حالا یکی دوسسال بزنه تا بلکه نمره ش بیاد پایین،یه عینک یاسی رنگم به سلیقه دخترم براش سفارش بدیم امیدوارم دوسال مداوم بزنه کلا خوب بشه حیفه چشمای نازش پشت عینک باشه

بردمش شب پیش متخصص گفت ضعیف مداوم عینک بزنه و مصرف ماهی میوه ووشت قرمزش بالا باشه امکان داده بیاد پا ...

ححتما انجام بده چون بچهدش ان شاالله زودخوب میشه.اگه عینک نزنه تنبل تر میشه

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون