2777
2789
عنوان

امشب یه پسر بلوچ برخوردم

340 بازدید | 11 پست

نمیدونم تبریز دانشجو بود یا چی ولی اسنپ گرفتم اومد حالم بد بود پیاده شدم قرصامو بگیرم میدونین صادرات گاهی گیر داره نکشید برگشتم گفت گرفتین؟بریم؟ گفتم نه و... بعد کارتشو با اصرار داد کشیدم. بعد گفتم عابر صادرات نگه دارین کرایه و پولتونو پس بدم گفت نه باردارین بمونه هروقت همسرتون اومد کارت ب کارت کنه.

اونوقت چند وقت پیش من هزار تومن نقدی کم داشتم، و همشهریمون نمیذاشت پیاده شم بزور چندبار کارتمو کشید با پزش بعد ۱۰۰۰تومنو نمیکشید از اخر گفت برو از مغازه چیزی بخر تا نقدی بدن😐

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شهر نیست عزیزم با ادم خوبی بر خوردین. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ندن بدرک نزن معوقه

چی

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

آره بلوچ ها اکثرا آدمای خیلییییییی مشتی هستن خیلی  البته نخاله از اون ور بوم افتاده همه جا هست 

ولی ماهم یبار تاکسی گرفتیم آقا بلوچ بود خودش پول ورودی ترمینال مون رو داد ساک هامون رو بزد تو اتوبوس کلی عم راهنمایی مون کرد دید دوتا دختر دانشجو هستیم . کرایه هم خیلی معقول گرفت ازمون ‌ واقعا حس کردیم پدرمون بود

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور