2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 86 پست
منم بدم میاد از این مدل رفتار همسر، ولی تو چرا هی نظرت عوض شده قطعی بگو فلان چیزو میخوام اگه نگرفت ب ...

اخه من فکر کردم نداره گفتم بزار اب طالبی بستنی بخورم دیدم داره نظرم عوض شد 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره که😐😐🤣🤣🤣🤣

منم با خودم میگم کی میره پول بده شلغم پخته بخوره؟ آخه بد مزه میشه😂

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
فک کنم منظور اسی هم لبو باشه🤣🤣🤣من چرا قاط زدم😐🤣

اره بنظرن.هیچ جا شلغم پخته نمیفروشن بنظرم

عیب نداره،پیش میاد😂

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
اخه کفرمو در اورد نخرید دید من ناراحتم باز به روی خودش نیاورد

خب مشکل تویی شیک مجلسی میگفتی یلا بخر میخواستی زن نگیری با مظلوم بودن فقط خودت خسته کردی ب روش نیورد  چیه بحث غذا نیست بحث ارزش آدم 

منم با خودم میگم کی میره پول بده شلغم پخته بخوره؟ آخه بد مزه میشه😂

ببخشید واقعا🤣🤦‍♀️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اینجور موقع ها خودت سفارش بده چیزی که دوست داری اصلاهم اهمیت نده اون چی میخواهد بخوره نخوردهم نخورد

اخه تو ماشین بودم  نرفتیم کافه بشینیم بیرون بر گرفت 

اگر من جای شما بودم میگفتم باشه برو شلغم بگیر. اما هر کاری میکرد نه یه دونه اش رو میخوردم. نه چیزی دیگه میگرفتم. خب دیگه چرا گفته بریم بستنی بخوریم این که دلش نمیاد پول خرج کنه. اینجور که معلومه اون فقط میخاد برای خودش چیزی بخره نه تو. وقتی برای خودش خرید هر چی گفت تو چی میخای بگو هیچی. ببخشیدا اما حالم بهم خورد از اینجور مردی

شلغم🤦‍♀️🤦‍♀️

نه دیگه منظورتون همون لبو هستش،همون که قرمز و شیرینه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
بنظرم این بار به حرفش گوش میکردی اما بهش گوشزد میکردی امشب با نظر تو و دفعه بعدی با نظر من خرید میک ...

عزیزم گفتم که هر روز این رفتارو داره همش با نظر اونه این دفعه واقعا حرصم گرفت

خخخخ

ان شالله اختلافاتون همیشه همینقد کوچیک و مسخره باشه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه