2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر منه یا شوهرم

1553 بازدید | 86 پست

خانوما سلام میدونم بحث مهمی نیست و ارزش دعوا و بحث رو نداره ولی کار یکی دو بارش نیست 

تقریبا یک ساعت پیش شوهرم گفت بیا بریم بستنی بخوریم منم گفتم من بستنی ساده نمیخوام اب طالبی بستنی میخوام بعد ک من اینو گفتم گفت خب من بستنی نمی خورم شلغم میخوام بگیرم هوا سرده میچسبه منم گفتم باشه اشکال نداره

تو راه گفتم بزار به جای اب طالبی بستنی یدونه ذرت مکزیکی بخورم بهش گفتم برگشته ب من میگه اگه ذرت بخری من دیگه شلغم  نمی خرم

خانوما خواهشا توهین نکنید نظر خودتونو با ارامش بگید 

حس میکنم شوهرم خسیسی میکنه تقریبا هر روز کارش همینه من واقعا ارزشم از یه ذرت کمتره خیلی بهم بر خورد

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم سوال شد،بیرون شلغم پخته میفروشن؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

منم بدم میاد از این مدل رفتار همسر، ولی تو چرا هی نظرت عوض شده قطعی بگو فلان چیزو میخوام اگه نگرفت بدون خسیسه، حالا شوهرمن غر میزنه تو اینطور مواقع که چرا هی نظرت عوض میشه چرا نمیدونی چی میخوای از این حرفا برا منم پیش اومده

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
خدایا چقدر رو مخه ....محلش نده شده جیبشو بزن خرج کن کم کم آدم میشه نسوز و نساز

سه سال هیچی نخریدم چون قسط داره

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
اره دیگه

خوشمزه س؟ شهر ما نداره،تا حالا ندیدم.🤣

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤