2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر منه یا شوهرم

1556 بازدید | 86 پست

خانوما سلام میدونم بحث مهمی نیست و ارزش دعوا و بحث رو نداره ولی کار یکی دو بارش نیست 

تقریبا یک ساعت پیش شوهرم گفت بیا بریم بستنی بخوریم منم گفتم من بستنی ساده نمیخوام اب طالبی بستنی میخوام بعد ک من اینو گفتم گفت خب من بستنی نمی خورم شلغم میخوام بگیرم هوا سرده میچسبه منم گفتم باشه اشکال نداره

تو راه گفتم بزار به جای اب طالبی بستنی یدونه ذرت مکزیکی بخورم بهش گفتم برگشته ب من میگه اگه ذرت بخری من دیگه شلغم  نمی خرم

خانوما خواهشا توهین نکنید نظر خودتونو با ارامش بگید 

حس میکنم شوهرم خسیسی میکنه تقریبا هر روز کارش همینه من واقعا ارزشم از یه ذرت کمتره خیلی بهم بر خورد

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسم سوال شد،بیرون شلغم پخته میفروشن؟

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

منم بدم میاد از این مدل رفتار همسر، ولی تو چرا هی نظرت عوض شده قطعی بگو فلان چیزو میخوام اگه نگرفت بدون خسیسه، حالا شوهرمن غر میزنه تو اینطور مواقع که چرا هی نظرت عوض میشه چرا نمیدونی چی میخوای از این حرفا برا منم پیش اومده

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
خدایا چقدر رو مخه ....محلش نده شده جیبشو بزن خرج کن کم کم آدم میشه نسوز و نساز

سه سال هیچی نخریدم چون قسط داره

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
اره دیگه

خوشمزه س؟ شهر ما نداره،تا حالا ندیدم.🤣

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد