2777
2789

ب نظرتون خطرناک؟؟  دوتا یکیش 80 میل یکیش 85میل یکی سمت چپم یکی سمت راستم 

کیست یونی لوکار ساده زده 

فعلا پیش دکترم نرفتم 

ب نظرتون چی میشه؟؟؟ 6 هفتمه

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

با قرص و آمپول مهار میشه حتما دکتر برو زیر نظرش بمون تا نه به خیر بگذره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من شنیدم جذب میشن کیست ها و مشکلی ایجاد نمیکنن 

دارو هورمونی مصرف کرده بودی قبل بارداری ؟

معمولا تخمک هایی که بالغ میشن ولی ازاد نمیشن تبدیل ب کیست میشن و خودشون هم جذب میشن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم جذب میشن کیست ها و مشکلی ایجاد نمیکنن دارو هورمونی مصرف کرده بودی قبل بارداری ؟معمولا تخمک ...

اره استفاده کرده بودم 

ینی سقط نمیشه بچه؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟ 

من کیست درموئید داشتم با سزارینم کیست ها هم درآوردم... کیستی بود که فقط با جراحی خارج میشد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اره استفاده کرده بودم ینی سقط نمیشه بچه؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟

نه نگران نباش خوشون جذب میشن از بین میرن 

دارو های هورمونی مثل لترزول و متفورمین اینچیزا ک باعث بالغ شدن تخمک میشن اگه خود ب خود ازاد نشن یا دکتر امپول ازاد سازی نده احتمال کیست دارن ولی نگران کننده نیست 

بازم با دکترت مشورت کن 

ولی تا جایی ک میدونم نگران کننده نبست

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

منم داشتم تا 16هفته اسمی ازش میبردن بعد دفع شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره استفاده کرده بودم ینی سقط نمیشه بچه؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟

زیر نظر دکتر باش یکی از آشناهای ما هم کیست داشت تا چند وقتم نفهمید حاملس فکر میکرد کیسته

چند وقت دیگه هم بچش دنیا میاد کیستاشم مشکلی برایش درست نکردن

زیر نظر دکتر باش یکی از آشناهای ما هم کیست داشت تا چند وقتم نفهمید حاملس فکر میکرد کیستهچند وقت دیگه ...

اره وقت گرفتم برم ولی گفتم قبلش بپرسم امادگیشو داشته باشم اگه خطرناک باشه

اره وقت گرفتم برم ولی گفتم قبلش بپرسم امادگیشو داشته باشم اگه خطرناک باشه

نه ان شاء الله که خدا کمکت میکنه و بی خطر این دوره رو میگذرونی

من اسم دخترمو توی روز شهادت حضرت فاطمه، فاطمه زهرا گذاشتم و همونشب سر دیگ نذری شهادتشون دخترمو تا آخر عمر بیمه مادر کردم

خدا پدرتو خواهرتو بیامرزه اجی برای شادی روحشون صلوات میفرستم، ممنونم که جواب دادین🙏🏽

ممنون برا عاقبت بخیری و فرج خیرت صلوات میفرستم نگران نباش گرنگهدار خداست چیزی نمیشه من 24هفته گفتم کیستم کجاست 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده