2777
2789

اولی طبیعی بودن حس کردم دارم از حال میرم دیگه دومی رفتم سز. الان رفتم بفکرش. چون واقعا حالم بده حس میکنم دارم تاوان میدم. 

اوناییکه اعتقاد دارن و اطلاع دارن بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قانونی که نیست. از لحاظ خداییش نمیدونم

خب چرا قانونی نیست؟ چون  نمیخوان و نمیتونن مثل کشورهای پیشرفته، زیرساخت های زایمان بیدرد و راحت و آموزش و فرهنگ سازی برای ترویج زایمان طبیعی رو فراهم کنن.پس برای کاهش هزینه های افزایش جمعیت چیکار کنن؟ قانون وضع میکنن.

از نظر علمی کادر درمان موظف هستن انواع روش های درمانی، مزایا و معایب هر روش رو برای بیمار توضیح بدن و نهایتا بیمار انتخاب میکنه که کدوم رو انجام بده.شماهم انتخاب کردی که سزارین بشی و هزینه اش رو هم پرداخت کردی، کدوم قسمتش حرومه؟

خب چرا قانونی نیست؟ چون نمیخوان و نمیتونن مثل کشورهای پیشرفته، زیرساخت های زایمان بیدرد و راحت و آم ...

الان متوجه شدم حداقل هزینه بیمارستانو نباید پولشو از بیمه تکمیلی بگیرم. 

این بخاطر زایمان دومه، سومی از این هم بدتره. گوشت و استخونیم دیگه ، آدم آهنی که نیستم، ضعیف میشیم

ن ربطی نداره. ضعیف نشدم کلا ازین رو به اون رو شد کمرم. سر زایمان اولم دردو زجر و ضعف بیشتری بود اما... 

ن ربطی نداره. ضعیف نشدم کلا ازین رو به اون رو شد کمرم. سر زایمان اولم دردو زجر و ضعف بیشتری بود اما. ...

حاملگی و زایمان و بچه داری کمر شکنه، هم روح و هم جسم آدم خسته میشه. آفرین که به خودت سختی دادی بچه دوم رو آوردی من اصلا از این فداکاریها نمیکنم.به خودت استراحت بده، تو خیلی اذیت شدی