2777
2789
کار به تایپت ندارم ولی سلیقه ها کلا به ی سمت دیگه داره میره ی زمان تنها کسایی که ریش داشتن هندی ها ب ...

اولش هم گفتم معیار های ظاهری کاملا سلیقه ای هستن 

از نظر من مردا با ریش جذاب ترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش هم گفتم معیار های ظاهری کاملا سلیقه ای هستن از نظر من مردا با ریش جذاب ترن

دوست عزیز ریش جذابیت نداره چهره طرف رو مخفی می‌کنه زاویه فک نداره می‌تونه با ریش پوشش بده چمیدونم جوش و جا جوش و فکش عقب باشه یکم...

ای بابا😂😂پسرا ایرانی اوکین ولی تا حدی که جدیدا خیلی دارن قدشون بلند میشه چخبره مگه آلمانه🤣🤣

به‌قشنگی‌ترکیه‌ای‌ها‌نیستن‌بااین‌‌استایلاشون😂

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

هرچند اینم بگم شما فقط بلاگرای ترک رو میتونی ببینی وگرنه مردم عادیشون جز استانبول اینجوری نیستن..

بیشتر‌سریال‌ترکی‌میبینم‌‌‌اکثرا‌قشنگن

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بیشتر‌سریال‌ترکی‌میبینم‌‌‌اکثرا‌قشنگن

دوست عزیز هرکس ک میکاپ کنه می‌تونه چهره جذابی داشته باشه اونا بازیگرن من چند بار رفتم انکارا ازمیر وان اینا آنچنان چنگی به دل نمیزد

دوست عزیز هرکس ک میکاپ کنه می‌تونه چهره جذابی داشته باشه اونا بازیگرن من چند بار رفتم انکارا ازمیر و ...

بدون‌میکاپم‌قشنگن‌حسودی میکنی😂

پسرای ایرانی‌‌از‌۱۰۰‌درصد‌۹۹‌درصد‌هولن‌‌قیافه‌هم‌ندارن😒

دوست عزیز ریش جذابیت نداره چهره طرف رو مخفی می‌کنه زاویه فک نداره می‌تونه با ریش پوشش بده چمیدونم جو ...

نظر شما محترمه 

گفتم که واسه من این جذاب تره شاید خیلی ها دوست نداشته باشن

نه حسودی چیه من مامان بزرگم ترک استانبوله😔😂

پس‌قبول‌داری‌اونا‌خوشگلن،خوشتیپن‌،جنتلمنن😂😂😂

مخصوصا بدون ریشاشون😔😂

نه‌اونایی‌که‌ته‌ریش‌دارن‌‌قشنگ‌ترن😑