naoko مدیر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 عنوان بچه ها کسی رو دیدید منگل باشه ولی پیراپزشکی قبول بشه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 55 پست مشاورم غیرمستقیم گفت منگلی میخوام بدونم آدمی که منگله اگه صد خودش و بذاره نهایی هم خوب بشه میتونه پیراپزشکی قبول بشه؟ 1403/08/15 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0deli0 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 3285 مشاورت اوسکوله. و فکر نکن حالا خودش دانشجو پزشکیه هر حرفی بزنه وحی منزله. ولیییی به نظرم اگه تو خودت نمیبینی که قبول شی، عمرتو حروم نکن برو سراغ یه کار دیگه
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 اون اگه خودش عاقل بود الان مطبش نشسته بود نه اینکه از راه مشاوره دادن ب بچههای مردم بخواد نوندربیا ... درسته ولی کم آدمیم نیست دانشجو پزشکیه من چی من آشغال ساعت۹ جلوی در اونا هم نیستم عزیزم:)
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8443 میگه من امید فروشی باز نکردم💔 به جای اینکه بشینی گریه کنی و خودتو ناراحت کنی بهش نشون بده اون منگلهاون که هیچی نمی فهمه نه تو حالا چون رتبه دو رقمی هست یعنی پیغمبره؟ همه حرفاش راسته؟ لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20345 اینم خودم نفهمیدم مامانم گفت بهت گفته منگل:) الان که فهمیدی اگه بودی حرف مامانتم نمیفهمیدی لایک نکنید .توروخدا
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 9977 فقط که ادمی که خودش منگله به بقیه میگه منگلبالاخره کافر همه را به پیش خود پنداردبه منگلی و اسکلی نیست به تلاش و اراده و استمراره
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 مشاورت اوسکوله. و فکر نکن حالا خودش دانشجو پزشکیه هر حرفی بزنه وحی منزله. ولیییی به نظرم اگه تو خودت ... چی بگم آخه یک طوری گفت باور کردم منگلم…نه من راه دیگه جز کنکور ندارم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 9977 تعداد باهوشایی که قبول نمیشن خیلی بیشتر از منگلاییه که قبول میشن
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 12886 حتما مشاورت رو عوض کن . کنکور خودش به اندازه کافی استرس داره ، دیگه لازم نیست از کسی مشاوره بگیری که حرف زدن عادی هم بلد نیست وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20345 درسته ولی کم آدمیم نیست دانشجو پزشکیه من چی من آشغال ساعت۹ جلوی در اونا هم نیستم عزیزم:) وابجای اینکه بهت بربخوره باهاش برخورد کنی نشستی خودتم کمکش میدی و به خودت فحش میدی ؟ بهش رو میدی انجوری لایک نکنید .توروخدا
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 به جای اینکه بشینی گریه کنی و خودتو ناراحت کنی بهش نشون بده اون منگلهاون که هیچی نمی فهمه نه تو حالا ... آخه چطوری ثابت کنم وقتی من آشغال بی همه چیز یک گفتار زیست و با تست توی ۵ ساعت میخونم😭
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 الان که فهمیدی اگه بودی حرف مامانتم نمیفهمیدی چقدر مهربونی سعی داری قانعم کنی که مشکل از مشاورمه مرسی:)
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 وابجای اینکه بهت بربخوره باهاش برخورد کنی نشستی خودتم کمکش میدی و به خودت فحش میدی ؟ بهش رو میدی انج ... چی بگم دانشجوی پزشکیه روم نمیشه چیزی بگم بعدش هم اینو از دست بدم مشاور دیگه از کجا بیارم آخه
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 حتما مشاورت رو عوض کن . کنکور خودش به اندازه کافی استرس داره ، دیگه لازم نیست از کسی مشاوره بگیری که ... 😔
agha_zadeh عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 14643 آخه چطوری ثابت کنم وقتی من آشغال بی همه چیز یک گفتار زیست و با تست توی ۵ ساعت میخونم😭 وا😐من مرور ۳ گفتار قلب و کلیه ک مثلا حدود ی هفته پیش خونده بودمو تو ۳ساعت ربع انجام دادمدرعوض آزمون سختشو ۵۸ زدماصلا ربطی ب دینجیزا نداره الکی خودتو اذیت نکن آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
naoko مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 611 وا😐من مرور ۳ گفتار قلب و کلیه ک مثلا حدود ی هفته پیش خونده بودمو تو ۳ساعت ربع انجام دادمدرعوض آزمو ... جدی میکی پس یعنی من خنگ نیستم😭امیدوار شدم