2777
2789
عنوان

بچه ها کسی رو دیدید منگل باشه ولی پیراپزشکی قبول بشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از طرف من بری به مشاورت بگی:

تلاش کردی پزشکی قبول شدی اوکی

ولی با شعور نداشتت چیکار میکنی؟

قشنگ بگو خاااک بر سر عقده ایت کنم 

بگیا واقعا بگو اینارو 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

دانشجو پزشکیه😔

عزیزم اولا مشاورت که دانشجو و هنوز پزشک هم نشده جوجه ترمی تشریف داره صلاحیت تشخیص اینکه هوشتون چقدره رو نداره دوما از رو چه گفت که منگلی سوما کی گفته فقط هوش تو کنکور مهمه !!!!!!!!!!!!!!😑

چی بگم آخه یک طوری گفت باور کردم منگلم…نه من راه دیگه جز کنکور ندارم

منظورم رشته‌های دیگه بود. چون خیلی رشته‌ها پتانسیل بسیاااار بالایی دارن ولی سیستم آموزشی ما طوریه که موفقیتو توی پزشکی و پیرا فقط می‌بینیم. و اگه آدمش نباشیم تموم راه های دیگه رو هم به روی خودمون میبندیم. در حالی که خیلی میتونیم موفق باشیم تو یه حوزه دیگه

یک چیزی بهت بگم امیدوارم تاثیر گذار باشه 

اگه هدفی داری تو ذهنت که با رسیدن به اون هدف هم خدا و هم اهل بیت و هم خانوادت و خودت خوشحال میشن یا خوشحال میشین

توکل به خدا و  و برنامه ی درست و اراده و تلاش درست میخواد 

تو تلاش تو کن 

زحمت خودت و بکش 

و توکلت به خدا باشه 

این فکرای منفی که باعث میشه حالت بد بشه رو هم از خودت دور کن 

مشاورم دانشجوی پزشکیه عزیزم کم کسی نیست کهحتما تشخیص داده😔

دانشجوهای پزشکیم خیلیاشون منگلن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

درسته ولی کم آدمیم نیست دانشجو پزشکیه من چی من آشغال ساعت۹ جلوی در اونا هم نیستم عزیزم:)

با این عزت نفس و ارزشی که به خودت میزاری و حتی خودتو با آشغالِ مردم مقایسه میکنی چون طرف فقط دانشجو پزشکیه، واقعا حرفی برای زدن ندارم.

فردا دکترهم بشی آدم ارزشمندی نمیشی😔

واقعا ناراحت شدم برات

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

دانشجوهای پزشکیم خیلیاشون منگلن

والا فک میکنه هرسگی چاق شد باید بذاریش لای پلو

طرف وزیر مملکته هنو حرف بلد نی بزنه ولی این چون دانشجو پزشکیه دیگه در حد خداس حرفش ردخور نداره🙄🙄🙄

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]