2777
2789
عنوان

بچه ها کسی رو دیدید منگل باشه ولی پیراپزشکی قبول بشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 55 پست
اون اگه خودش عاقل بود الان مطبش نشسته بود نه اینکه از راه مشاوره دادن ب بچه‌های مردم بخواد نون‌دربیا ...

درسته ولی کم آدمیم نیست دانشجو پزشکیه من چی من آشغال ساعت۹ جلوی در اونا هم نیستم عزیزم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من امید فروشی باز نکردم💔

به جای اینکه بشینی گریه کنی و خودتو ناراحت کنی 

بهش نشون بده اون منگله

اون که هیچی نمی فهمه نه تو 

حالا چون رتبه دو رقمی هست یعنی پیغمبره؟ 

همه حرفاش راسته؟ 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

مشاورت اوسکوله. و فکر نکن حالا خودش دانشجو پزشکیه هر حرفی بزنه وحی منزله. ولیییی به نظرم اگه تو خودت ...

چی بگم آخه یک طوری گفت باور کردم منگلم…

نه من راه دیگه جز کنکور ندارم 

حتما مشاورت رو عوض کن . کنکور خودش به اندازه کافی استرس داره ، دیگه لازم نیست از کسی مشاوره بگیری که حرف زدن عادی هم بلد نیست 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
درسته ولی کم آدمیم نیست دانشجو پزشکیه من چی من آشغال ساعت۹ جلوی در اونا هم نیستم عزیزم:)

وابجای اینکه بهت بربخوره باهاش برخورد کنی نشستی خودتم کمکش میدی و به خودت فحش میدی ؟ بهش رو میدی انجوری 

لایک نکنید .توروخدا 
به جای اینکه بشینی گریه کنی و خودتو ناراحت کنی بهش نشون بده اون منگلهاون که هیچی نمی فهمه نه تو حالا ...

آخه چطوری ثابت کنم وقتی من آشغال بی همه چیز یک گفتار زیست و با تست توی ۵ ساعت میخونم😭

وابجای اینکه بهت بربخوره باهاش برخورد کنی نشستی خودتم کمکش میدی و به خودت فحش میدی ؟ بهش رو میدی انج ...

چی بگم دانشجوی پزشکیه روم نمیشه چیزی بگم بعدش هم اینو از دست بدم مشاور دیگه از کجا بیارم آخه 

آخه چطوری ثابت کنم وقتی من آشغال بی همه چیز یک گفتار زیست و با تست توی ۵ ساعت میخونم😭

وا😐

من مرور ۳ گفتار قلب و کلیه ک مثلا حدود ی هفته پیش خونده بودمو تو ۳‌ساعت ربع انجام دادم

درعوض آزمون سختشو ۵۸ زدم

اصلا ربطی ب دینجیزا نداره الکی خودتو اذیت نکن

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
وا😐من مرور ۳ گفتار قلب و کلیه ک مثلا حدود ی هفته پیش خونده بودمو تو ۳‌ساعت ربع انجام دادمدرعوض آزمو ...

جدی میکی پس یعنی من خنگ نیستم😭

امیدوار شدم