سلام بچه ها نامزدم میگه که مهریه باید عند الاستطاعه باشه مهریه منم کمه مامانم اینا هم بهش گفتن گفته من ندارم بدم درحالی که ما اصلا مهریه رو نمیگیریم حتی مامانم هم بش گفت ما نمیگیریم میگه باید مهریه عند الاستطاعه باشه من ندارم بدم میگیم ما نمیخوایم میگه نه مهریه باسد عند الاستطاعه باشه حق طلاق رو ازش بگیریم با یه تعهد محضری که حق نداره منو طلاق بده چیکار کنم بنظرتون مامانم اینا مسگن نه مهریه نباید اینجوری بشه راهنماییم کنین حالم خیلی بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب داره میگه نمیتونه عندالمطالبه، بازم میگم عند المطالبه باشه و تو مهرتو بخوای هم فرقی نمیکنه باز قس ...
خب اخه خانواده ام وخانواده اش بخاطر کم بودن مخالفن مامانمم میگه اومدیم ازدواج کردین بعد یه دلیل الکی اورد گفت برو از خونه ام بیرون و تو هم مجبور میشی به همین سادگی بیای بیرون حتی مادر بزرگ خودش هم مخالفه به من میگه قبول نکن
نمیدونم یه مدت رفتارش یه جور دیگه ای شده بود تغییر کرده بود انگار بهم اعتماد نداشت بهم گفت ببخش مهریه اتو منم گفتم باشه میبخشم حالا برگشته میگه اینجوری اصلا ماهم ادمای مهریه بگیری نیستیم من خواهر نانتی ام طلاق گرفت یه چوب کبریت هم نیوورد از خونه شوهرش ولی مامانم میگه این باید باشه تا بترسه نخواد تا یه چیزی شد سریع بگه بیا بریم طلاق بعدم ثابت کنه چیزی نداره و..
مهریه مثل قرض میمونه.اگه نداشت هم باید بده حالا قسط بندی میکننعندالمطالبه هم باشه وضع همینه ثابت میک ...
یعنی تو عند الاستطاعه اگه ثابت کنه چیزی نداره مهریه رو قسط بندی میکنن براش میدونم تو عند المطالبه اینجوریه ولی تو عند الاستطاعه هم اینجوریه که اگه چیزی نداشته باشه قسط بندی میکنن براش ؟؟