2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

من مادر شوهرم بار اول با شوهرم اومدن خواستگاری

اولین بار بود هم همسرمو هممادرشو میدیدم. یعنی کاملااا سنتی..

انقدر مامانش همون روز اول ازم خوشش اومد که خدا میدونه...

به گفته ی خودش دل تو دلش نبوده که پسرشم بپسنده و ما ام جواب بله بدیم.

ولی وقتی جور شد و بله برون گرفتیم شروع کرد به بهونه گیری و پسرمو دزدیدیو .. هزااااار تا حرف الکی و تیکه و اینا...

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

واقعاً؟؟؟سبحان الله ب این مردم

اره واقعا

اگه بدونی چقدر قهر و اشتی داشتیم.

جوری بود که خواهرش..خاله همسرم.. زنگ میزدن به من که ما میدونیم پروین اذیت میکنه و ما نمیزاریم جداتون کنه و این حرفا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره واقعااگه بدونی چقدر قهر و اشتی داشتیم.جوری بود که خواهرش..خاله همسرم.. زنگ میزدن به من که ما مید ...

خدا صبرت بده، خوشبخت باشی عزیزدلم توجه نکن

شوهرتو بکش سمت خودت بقیه نمیتونن کاری کنن

منم مامان خواستگارم مثل پروانه دورم میگشت

خیییلی ازم خوشش اومده 

برام سوال شده بود ، البته من ک قصد ازدواج ندارم 

همینجوری خواستم بدونم تا آخر اینجوریه یا ن

خدا صبرت بده، خوشبخت باشی عزیزدلم توجه نکنشوهرتو بکش سمت خودت بقیه نمیتونن کاری کننمنم مامان خواستگا ...

قربون محبتت

خوشبختی خودت عزیزم

۱۴ ساله متاهلم و دیگه سرد و گرم چشیدم به قول معروف.

باهام خیلی خوب شدن. میدونی بعد از نامزد کردن دخترش باهام خیلی خوب شدن وقتی دیدن مادر شوهر دخترش اذیتش میکنه ...اونا ۳ سال دوست بودن و خانواده پسر خیلی رضایت به ازدواج نداشتن..   ولی میدونی چیه؟ ازشون کینه دارم بابت اون روزا.. محبتام همه ظاهریه.

همسرم طرف حقه. خالش سنش بالاست و همیشع میگه که تو عروس خوبی هستی ولی پروین یه عروس پاچه پاره نیاز داره

قربون محبتتخوشبختی خودت عزیزم۱۴ ساله متاهلم و دیگه سرد و گرم چشیدم به قول معروف. باهام خیلی خوب شدن. ...

عزیزم اصالت خودت رو بخاطر بد رفتاری بقیه خدشه دار نکن

دوری و دوستی

تو ببخش به حساب نادون بودنشون

هرچند سخته 

اما شدنیه

عزیزم اصالت خودت رو بخاطر بد رفتاری بقیه خدشه دار نکندوری و دوستیتو ببخش به حساب نادون بودنشونهرچند ...

درست میگی

ممنونم