2777
2789
اتفقا هیدرودرم و دارم لباس زیرمم تن تن عوض میکنم ولی واقعا اذیت میشم  ببخشیدا از بوی بد ترشحات

این نکته رو هم بگم

باید دستشویی میری خودتو خوب خوب خشک کنی با دستمال.

روزی یک بار حداقل خودتو با ژل بهداشتی بانوان بشور. من ی مدلشو استفاده میکنم مال شرکت Deo Darug هست. خیلی خوبه.

نواربهداشتیت رو هم زود ب زود عوض کن.

میگن نوار بهداشتی های مشبک عفونت میاره. غیر مشبک بخر استفاده کن.

لباس زیر کاملاً نخی بپوش. این گیاهیا ک میگن همش الکیه، اصلاً هم گیاهی نیست، خیلیم بده.

لباس زیر نخی و راحت بپوش. شلوار و لباس زیرها نباید اصلاً تنگ باشه. همشون مشکل سازه و عفونت میاره. اینا رو دکترا بهم گفتن.

قبل و بعد از نزدیکی هم حتماً حموم کنید.

انشاالله ک خوب بشی زود.

موفق باشی دوست خوبم ❤

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نکته رو هم بگم باید دستشویی میری خودتو خوب خوب خشک کنی با دستمال. روزی یک بار حداقل خودتو با ژ ...

عزیزم از راهنمایت ممنونم .بعد اینم بگم که ما قبل از اینکه خونه خودمون رو بسازیم با مادرشوهر م اینا میموندیم بعد خجالت میکشیدم بر م دستشویی احتمالا بخاطر همون گرفتم

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من
عزیزم از راهنمایت ممنونم .بعد اینم بگم که ما قبل از اینکه خونه خودمون رو بسازیم با مادرشوهر م اینا م ...

خواهش میکنم گلم 😘💚

ای جان... آره دیگه، آدم تو خونه مادرشوهر خیلی معذّب میشه. اشکال نداره عزیزم.

منم عفونت شدید داشتم. اسیر شده بودم. رفتم دکترم بهم اینا رو داد. یک هفته استفاده کردم خوب خوب شدم. بهت میگم اگه دوست داشتی استفاده کن. میتونی درمورد هرکدوم تو اینترنت مطالعه و تحقیق کنی. اینا در کنارهم عالی هستن.

۱- کپسول "داکسی سایکلین"  ۲ ورق میتونی بگیری، هر ۱۲ ساعت یک عدد. عفونت رو از داخل برطرف میکنه.

۲- پماد واژینال کلوتریمازول، یک هفته هر شب بعد از استحمام استفاده کن. طی این فاصله نزدیکی اصلاً نداشته باش. این عاااااالیه!!

۳- واسه خارش بدن هم بعد از استحمام  اول ۱ پماد "کلوتریمازول موضعی" بزن، یکم بمون، بعد روش پماد "بتامتازون موضعی" بزن.

۱ هفته همه ی اینا رو مرتب و درکنارهم مصرف کنی کاملاً خوب خوب میشی. ☺

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
خواهش میکنم گلم 😘💚 ای جان... آره دیگه، آدم تو خونه مادرشوهر خیلی معذّب میشه. اشکال نداره عزیزم. ...

ممنونممممممم عزززیززززززززمممممم

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من