2777
2789
عنوان

وقتی پریودین همسر یا نامزدتون چیکار می‌کنه ک حالتون خوب بشه🥲❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر کاکائو که بیشتر اذیت میکنه

اره میدونم مامانمم میگه نمیخورم الان😂

ولی خواستم ی چیز کوچیک و کم خرج بگم🤌

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

هیچ .تازه غز میزنه خرمشهر کی آزاد میشه

😂😂😂😂😂من پریود میشم شوهرم حساب میکنه ببینه چند سال دیگ پریودیم ادامه داره بعدم میشماره ببینه چند روز مونده تموم شه 😂😂😂خیلیی باحاله 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

پایدار🥺🌱

فداتشم🥳♥️

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

هیچ کار نمیکنه ولی یه چند باری که حالم خوب نبود دعوامون شد با لگد زد کمرم . بیشتر دعواهای ما تو پریودی منه که بعضی وقتا با کتک همراهه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

حواسشه دهنشو ببنده فقط اون ی هفته رو

😅😅😅😶‍🌫️💞

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

😂😂😂😂😂من پریود میشم شوهرم حساب میکنه ببینه چند سال دیگ پریودیم ادامه داره بعدم میشماره ببینه چند ...

چ باحال😂😂

اوایلش همینجوریه

منم تو دوران دوستی دیگه شوهرم خودشو جر میداد از خودشیرینی، سریع میبرد واسم جیگر میخرید و اینا

الان بعد ۷ سال زندگی نمیپرسه زنده ای؟ مردی؟ 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

هیچی نگو نمیخوام صداتو بشنوم😂😂😂 شوخی میکنم 

همسر من این موقع ها کمپوت آناناس میاره برام و سر ب سرم نذاره بهتر میشم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

خیلیم عالی شوهر منم اینطوریع خدا خیر بده اینجور مردا رو

اره واقعا خدا خیرشون بده🥲❤️‍🩹