2777
2789
عنوان

بچه باهوشو چجوری روش کارکنم

172 بازدید | 23 پست

پسرم سه سالشه خیلی باهوشه دومترزبون داره الان نمیتونم مهدبزارم بنظرتون خودم توخونه چیا بهش آموزش بدم اعدادو بلده حروف انگلیسیو فارسیو بلده شعرمیخونه اشکال هندسیو بلده و میکشه شمارشو تعدادو بلده بعضی ازکلمات انگلیسیو بلده بنظرتون خودم چیا میتونم بهش آموزش بدم که به نفعش باشه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینطور بود خیلی باهاش کار میکردم وقت میذاشتمفقط بازی و قصه خوندنوگوشی اصلا دستش نده

گوشی نمیدم ولی یکی ازچالشهام اینکه نمیدونم چی بازی کنم باهاش

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه باید تست هوش ازش به عمل بیاد چنانچه نابغه هست شما میبایست هیچگونه دخالتی در آموزشش نداشته باشی و به متخصصین بسپاری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

گوشی نمیدم ولی یکی ازچالشهام اینکه نمیدونم چی بازی کنم باهاش

پازل براش بگیر

بازی های فکری زیادن

همون بازی گرگم به هوا 

قایم موشک 

بازیای ساده خیلی کمک بزرگی به بچه ها میکنه

نیاز نیس که حتما بچه را بترکونیم

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید
تست هوشو کجامیگیرن

اونجایی که سنجش میگیرن 

سنجش تخصصی اسمشه 

ومیزان هوش و ذکاوت بچه ها را میگه هیچ سوالی هم نمیپرسه فقط بااسباب بازی خیلی جالب و خوبه

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید

پسر منم همینه

2سال و 10 ماهشه

خیلی خیلی گفتار خوبی داره. شعرای تلویزیونو حفظه. سرود ملی که توی تلویزیون پخش میشه حفظ کرده. حرفای تک تک تبلیغاتو حفظه. ولی اصلا باهاش کار نمی‌کنم. پسر بزرگمم همین بود. با اونم کار نکردم. روانشناسای درست و حسابی که روی کودک کار می‌کنن میگن تا سن مدرسه آموزش به صورت مستقیم و غیرمستقیم باعث کور شدن استعداد بچه میشه. اجازه بدین هر چی میخواد یاد بگیره از محیط یاد بگیره. بهش جهت ندین به هیچوجه.