2777
2789
عنوان

بچه باهوشو چجوری روش کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
بچه باید تست هوش ازش به عمل بیاد چنانچه نابغه هست شما میبایست هیچگونه دخالتی در آموزشش نداشته باشی و ...

چه امضایی🤌

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
پسر منم همینه2سال و 10 ماهشهخیلی خیلی گفتار خوبی داره. شعرای تلویزیونو حفظه. سرود ملی که توی تلویزیو ...

جدی؟بهترنیست شعرهای بیشتر یا کلمات انگلیسی یادبدیم؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه اکثرا بچه ها همینن دختر من از ۲ سالگی رنکهارو و شمارش بلدهو خیلی چیزای دیگهکتابای متاسب سن ...

خب شما چه چیزاییو اموزش میدی به دخترت؟اصلا روش کارمیکنی یا بهتره بیخیال باشیم تا دوران مدرسه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
جدی؟بهترنیست شعرهای بیشتر یا کلمات انگلیسی یادبدیم؟

عزیزم من صحبت روانشناسای کودکو برات گفتم. تأکید دارن آموزش مستقیم و غیرمستقیم توی این سن خیلی ضرر داره. یادمه پسر بزرگم این سن که بود اطرافیان می‌گفتن این بچه نابغه‌س. پیگیرش باش. براش کتاب بگیر. نمیدونم ببرش تست هوش. ولی من هیچکدوم این کارا رو انجام ندادم. هنوزم کلاس اوله و چیزی مشخص نیست. ولی من به نوابغ کشور خودمون نگاه کردم. یکی مثل شهید فخری‌زاده که جزء برترین نوابغ جهان بود و توی بعضی از آمارها نفر اول دنیا بود با توجه به سنی که داشت میشد فهمید توی بچگی آموزش خاصی ندیده بوده. یا شهیدای انرژی هسته‌ای. مثل شهید شهریاری. یا شهید طهرانی مقدم. این افراد واقعا نابغه بودن. با توجه به سنی هم که داشتن زمان بچگیشون این مهدهای چندزبانه یا کتابهای مختلف و سنجش هوش و اینا نبوده. 

خیالت راحت. اگه بچه‌هامون نابغه باشن سنشون که بره بالا نبوغشون تموم نمیشه. اجازه بده بچگی کنه. به خصوص با خاک زیاد بازی کنه.