2777
2789
عنوان

چشم شور من

1117 بازدید | 65 پست

سلام دوستان من چند سالیه فهمیدم چشمم شوره. تازگیا حس میکنم به عزیزانم هم صدمه میزنم کسی تجربه یا راهکاری داره. نگرانم میکنه واقعا. مبادا حرف خوبی بزنم نسبت به کسی فوری برعکس میشه یا انفاق بدی براش می افته

ول کن بابا

ابن خرافات چیه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای پسر خواهر شوهرمم همینه 

از روی بدی و بدجنسی نیست 

خوشش میاد 

گلم بعد چند ماه قبراق و سرزنده رشد کرده بود روزی ک اومد فرداش گل طفلکیم کم کم ب فنا رفت 

یا بچم 

بنظرم همیشه ماشاالله و چهار قل بخون

انرژی بد چشمت زیاده نمی‌دونم چطوری کم میشه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

هروقت ترسیدی چشم تو برکسی اثر کنه ۳بار الله اکبر بگو یا این ذکر دقیقشو سرچ کن ماشااللهُ الا بالله قوةِ العلی العظیم اینا رو میگن برای اینکه طرف مقابل چشم نخوره 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خرافات نیست انرژی های ماورایی خیلی هست از انرژی های چشم گرفته تا قدرت های ذهن ووووو

اوهوم حتما!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

همه جا خوندم نوشته آدم بد چشمش شور میشه ولی من تا تونستم خوب بودم چرا تا این حد باید چشمم شور باشه

ربطی ب بدی و خوبی نداره 

فقط انرژی چشمت بده 

سعی کن با حسرت نباشه ک طرف میمیره 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم